Daily dose of Inspiration : CAAB office & home design

 

 

Se intampla sa pierd ore pe Pinterest, in special in weekenduri, cand am mai mult timp liber. Ore in care caut piese de design interior, idei noi si asta pentru ca am o mare pasiune pentru tot ce tine de acest deomeniu, ma pierd printre imagini in care regasesc camere cu tavan inalt, imi amintesc de casa bunicilor din Simleu, cu geamuri mari, de sus si pana jos, terase cu view spactaculos si gradini frumos ingrijite. Saptamana trecuta am primit invitatia la deschiderea oficiala CAAB showroom office & home design, asa ca, am stiut exact ce fac Vineri seara.

Am ajuns pe imensul platou ce serveste drept parcare, putin trecut de ora 19, la fix pentru momentul meu preferat, apusul superb din varf de deal asezonat cu un aer rece de inceput de Septembrie, showwroom-ul fiind situat pe calea Turzii, nr 287 ( cum urci spre Feleac pe partea stanga).

Aveam sa aflu in seara aceea ca CAAB Showroom este unic reprezentant în România al celor mai renumite branduri de specialitate din lume : MAER CHARME, UNIWOOD, UNIARTBERTI PAVIMENTI LEGNO, RIVA CASABOEN, TER HIURNE, LEBO, VALENTINO PARCHET.

Dar asta nu este tot, trebuie sa stiti ca specialiștii CAAB stau la dipoziția clienților cu sfaturi și consultanță pentru selecția materialelor, asta pentru a face cea mai buna alegere, dar si cu echipe pentru montaj si asistenta tehnica post montaj. Piesele de design sunt inedite, nimic comercial, totul pare scos dintr-o superba reclama la TV. Genul acesta de noutati te fac sa vrei sa redecorezi, stiu. Exact sentimentul acesta l-am avut si eu in timp ce ma plimbam printre frumoasele piese.

 

 

 

 

 

 

 

M-am indragostit iremediabil de acest fotoliu intr-o superba nuanta de rose, dar si de micutele obiecte de decor: vaze in diferite nuante puternice de griuri si albastru azur. Bucatile de marmura in diferite nuante troneaza in imensul showroom si te imbie, parca, la cumparaturi. Calina, sora mea, a facut o mare pasiune pentru ramele ferestrelor din lemn. Trebuie sa le atingi ca sa iti dai seama cu adevarat ca vor scrie istorie, vor ramane sute de ani si vor spune mai departe povestea voastra. Ce frumoase, ce diferenta….

Cand am ajuns acasa si am pasit in living-ul nostru spatios mi-am dat seama ca ar merge de minune cateva piese in nuante puternice, poate niste vase imense, poate un bar si chiar o etajera cu suport auriu si sticla sau marmura. O biblioteca unde sa pun toate povestile citite si traite de mine candva…

Am facut o gramada de poze, asta pentru ca imi doream sa impart cu voi bucuria deschiderii unui astfel de showroom la noi in oras, dar si pentru ca piesele sunt cu adevarat spectaculoase. Sa nu ezitati sa le treceti pragul, va promit ca nu o sa regretati!

 

 

Eu am purtat o rochie sacou semnata Ingrid Teodosiu si geanta Topshop.

 

 

 

 

 

 

 

Share This Story

Design, Events

You May Also Like

1 comment

  1. 1

    Buna Ioana,

    Ne bucura faptul ca apreciez frumosul, chiar si in alte domenii. Designul interior este intr-adevar un domeniu care ne duce cel mai rapid cu gandul la acasa. Este ceea ce noi ne cream prin obiectele de design, prin culori si decoratiuni. Designul interior suntem noi, iar prin peretii casei se aude un ecoul – cel al personalitatii noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>