Ice cream, baby!

Ador adierea vantului pe fata mea in toiul verii, ador sa ma racoresc cu o inghetata in timp ce ma plimb pe Eroilor, dupa o zi plina. Chiar daca vorbim doar de 30 de minute, sunt suficiente cat sa-mi schimbe moodul din ziua respectiva. Adevarul e, ca din cand in cand, avem nevoie de putin timp si pentru noi, fie ca stam cu o prietena la povesti, fie ca alegi sa te plimbi in nestire sau pur si simplu te pierzi printre filele unei carti bune. Astfel, ieri, dupa o zi plina de filmari, inainte sa le scot pe fete de la gradinita, m-am intalnit cu Sandra, am facut cateva poze si am baut o cafea impreuna. A fost suficient cat sa-mi dau un restart si sa ma umplu cu energie buna. Nici nu aveam cum altcumva din moment ce de abia ne-am oprit din ras. Am promis ca o sa facem asta mai des…desi, promitem mereu, doar timpul nu ne ajuta atat de mult.

 

 

 

Am purtat o salopeta cu print floral cu spatele decupat, comandata de pe Boohoo.com (gasiti link direct mai jos) si o pereche de sandale comode. Tinuta ma duce cu gandul la festival, pentru ca, da, intram cu pasi repezi in perioada nebuniei. Pregatesc si cateva articole pe aceasta tema, pe care am sa vi le prezint aici, pe blog. Pana atunci, va las cu tinuta de mai jos, iar eu fug sa ma pregatesc pentru Jazz in the Park. Enjoy!

 

 

 

 

Floral playsuit/HERE,

Sunglasses/HERE,

Sandals/similar HERE & HERE,

Bag/ similar HERE.

You May Also Like

1 comment

  1. 1

    Esti o femeie superbă, mereu stau si ma uit la InstaStory-ul tau cu mare, mare drag si zilnic ma minunez ce mamica minunata pot avea fiicele tale!(care de asemenea sunt adorabile). Insa, astept cu nerabdare un nou video pe YouTube … Si sunt sigură ca nu doar eu! So…come on, SuperWoman!!! ❤ Sper sa am ocazia sa te vad vreodata prin Cluj, eu fiind de prin apropiere. Te pup!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>