Chase the sun!

 

 

Azi nu va retin foarte mult. Voiam doar sa va salut si sa va arat cateva poze ce le-am facut azi dupa doua ore intense de sport. V-am spus ca m-am apucat de sala?!? De data aceasta e pe bune si imediat se face luna. Sunt mandra de mine pentru ca de cele mai multe ori umblam cu abonamentul de la sala in geanta fara a trece pe acolo. Dar in ultimele saptamani nu a fost saptamana in care sa nu-i trec pragul, macar de doua ori. Dar asta e o alta poveste si am sa revin cu mai multe informatii cat de repede. Azi e despre salopeta asta super draguta, cu print floral si geometric, in culori frumoase de vara. Super fluida, potrivita pentru cele 28 de grade Celsius ce erau la amiaz. E semnata Starshiners.ro, la fel si sandalele, super comode, de altfel. Si stiind ca va plac cumparaturile, m-am gandit sa va reamintesc ca si in Romania sunt site-uri cu piese frumoase si la preturi foarte ok. Si mai mult, in fiecare Vineri de la ora 19.00 gasiti pe site colectia noua!

Eu mi-am setat deja alarma pe telefon, nu de alta, dar stiti deja cat sunt de innebunita dupa shoppingul online. Gata, va las cu pozele si eu merg pana in centru, a inceput TIFF-ul!

 

Kisses & hugs,

Ioana

 

 

 

 

 

 

Salopeta/Aici,

Sandale/Aici

Geanta/Zara.

 

Share This Story

Outfits, Style

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>