First stop #bucharest for C&A

Salutare din Cluj! Nici nu stiu cu ce sa incep, ultimele zile au fost pline de evenimente. Inca de saptamana trecuta, dupa filmarile pentru emisiunea saptamanala, Celebrity, am fugit spre aeroport, destinatia Bucuresti pt un eveniment C&A, shooting pentru Cosmopolitan si cateva intalniri. M-am intors Joi la Cluj, am despachetat rapid si am impachetat pentru Venetia. O adevarata nebunie, in sensul cel mai bun al cuvantului.

 

Incep prin a va spune ca evenimentul de la Bucuresti alaturi de C&A a fost unul tare dragut. Am avut placerea sa reintalnesc prieteni dragi, intr-un cadru restrans, la redeschiderea magazinului din Sun Plaza Bucuresti al cărui concept îmbină cu success designul şi funcţionalitatea pentru o experienţă de cumpărături total nouă.

Unul dintre elementele definitorii ale noului magazin C&A este ghidarea intuitivă a clienţilor printr-o aranjare care le va uşura traseul de cumpărături. De la intrarea în magazin şi până la cabinele de probă, respectiv punctele de plată, clienţilor le este acum mult mai uşor să găsească zonele de interes.  

Asa ca, pentru doua ore ne-am lasat pierduti printre articolele vestimentare din noua colectie C&A, articole din denim, articole basic, lenjerie dar şi articolelor pentru nou-născuţi si accesorii. O sa vedeti despre ce vorbesc in pozele de mai jos.

Multumesc Emanuel Iuhas pentru invitatie si multumesc Magda pentru poze. Revin cu un nou vlog de la sedinta foto cu Tibi Clenci pentru Cosmo #MayIssue !


Mai jos, o selectie de topuri cu umerii dezgoliti in genul celui pe care il port in pozele de mai sus (zilele acestea reduse cu 20%)!

Enjoy!

SHOP here :

1/2/3/4/5/6

1/2/3.

Kisses & hugs,

Ioana

You May Also Like

6 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>