Happy, happy, joy, joy

 

 

 

Azi am facut cateva poze cu fetele. Nimic planuit, ceva spontan. Au imbracat rochiile de la MrPich.ro pentru o vizita rapida la mall. Erau atat de dragute, iar lumina era atat de frumoasa, incat am tras cateva cadre cu ele. Adevarul este ca le si place. Nu stiu exact daca este o trasatura de familie sau pur si simplu, dragul de frumos, dar de fiecare data cand am aparatul foto in zona imi cer sa le fac o poza. Si daca nu stiati inca, fetele canta in aceeasi formatie (fara nume momentan), Maia la tobe si Rai la chitara. Bine, totul improvizat, dar ma gandesc ca e posibil sa se transforme in ceva mai serios pe viitor. O idee foarte buna de cadouri pentru cei mici, instrumente muzicale. Si nu as putea sa nu va recomand si obiectele vestimentare de la Mrpich, mai ales ca sunt si la reducere in aceasta perioada! Comanda o realizati in cateva minute si coletul ajunge la voi in cel mai scurt timp posibil. Nu de alta, dar stau sa ma gandesc ca mai sunt doar 7 zile! Si astfel scapati si de nebunia din magazine.

Hai sa vedeti ce a iesit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sper sa aveti un sfarsit de saptamana linistit, inconjurati de toti cei dragi! Noi ne pregatim de poze si in weekend. Stati pe aproape!

Kisses & hugs,

Ioana

 

 

 

You May Also Like

6 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>