That boho dress

 

Luni. De data aceasta putin diferit, avand in vedere ca este zi libera. Probabil multi dintre voi sunteti inca in pijama si stati in fata televizoarelor, iar restul, undeva prin oras, la o cafea, un cocktail si o inghtata. Eu mi-am petrecut dimineata la Clinica Lavanda Sky, unde am avut parte de un super rasfat, masaj la 4 maini (Dumnezeiesc, jur!) si curatare si hidratare faciala. Adevarul gol-golut, tenul meu este uscat sensibil si are nevoie de o atentie sporita, hidratare, hidratare, hidratare. Incerc sa fac asta macar o data pe luna si sincer, rezultatele se vad. Pielea mea arata mult mai bine, capata fermitate si stralucirea pe care o pierd datorita oboselii si a noptilor nedormite.

 

Rasfoieste aici catalogul clinicii online si da, in caz ca va intrebati, eu sunt in pozele de pe site, fiind si imaginea salonului din Martie 2016. (artificii si stelute)

 

M-am gandit sa va arat azi un look de vara, relaxat si comod, o rochie boho si o palarie de paie ce are dublu rol, ne protejeaza de soarele puternic si ne scoate din impas cand parul nu vrea nici cum sa capete o forma. Feel me?

Rucsasul este un must-have, super incapator (aveam o pereche de sandale cu toc inauntru) si foarte comod, lasandu-mi libertate deplina mainilor, fiind semnat de un brand romanesc, Rena #proudlyWearingRomanianDesigners.

 

Hai ca mai avem putin pana la vacanta planuita in Italia, inainte insa, ne oprim pentru cateva zile cu Maia & Rai la balaceala. Unde? La Oradea. Dar despre asta vorbim zilele urmatoare.

 

 

 

 

IMG_5079c

IMG_9882c IMG_9883c IMG_9896c IMG_9902c

IMG_5060c IMG_5074c IMG_5079c IMG_5093c IMG_5097c IMG_5100c \

IMG_9891c IMG_9881c IMG_5091c IMG_5094c IMG_5085c

SHOP my outfit  :

Dress/Here, sandals/Here, backpack/ Rena.ro, fedora/local store. 

**

Share This Story

Dresses, Outfits

You May Also Like

4 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>