Flared jeans

 

 

Am găsit jeansii evazați in dressing în timp ce făceam curat in weekend. Aș putea spune că i-am găsit la fix, având în vedere marea lor revenire din acest an. Ce trebuie să știi când porți o asemenea pereche de jeansi? E un must să-i porti cu tocuri. Efectul de alungire a picioarelor este incredibil. Vedeți și voi!

 

 

IMG_7921copy IMG_7941copy IMG_7948copy IMG_7954copy IMG_7957copy

 

 

Vesta lungă este o piesă versatilă, care îți va schimba total ținuta. O poți purta atât vara, cu rochii sau tricouri, cât și în sezonul rece, cu pulovere pe gât, camasi sau bluze. Când alegeți o vestă, optați pentru cele lungi, care trec de șolduri. Trebuie să curgă pe lângă corp, să nu să fie mulată. Va las mai jos un model si link sub fiecare poza.

 

Vest/HERE,

Jeans& Boots/Zara (old),

Bag/DvF via Ne-a-Porter,

Hat/Boohoo. 

 

 

IMG_7927copy

IMG_7942copyIMG_7955copy

 

 

**

 

Untitled-1

 

 

1/HERE, 2/HERE, 3/HERE.

Azi anuntam si castigatoarea concursului organizat in colaborare cu DRESSBOX.RO. Un  voucher in valoare de 400 Ron, pe care una dintre voi il poate folosi exclusiv la ei pe site, pentru asi alege una dintre fabuloasele rochii create de celebrii designeri precum : Gucci, Versace, Blumarine s.a.m.d.

Au fost 57 de raspunsuri valide, iar castigatoare este Gabriela ([email protected]).

Felicitari! Echipa DRESSBOX.RO iti va trimite un e-mail cu mai multe detalii.

Screen Shot 2015-04-20 at 10.17.14 Screen Shot 2015-04-20 at 10.17.03

Share This Story

Outfits

You May Also Like

8 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 5

    Citesc cu mare drag tot ce postezi si iti sunt recunoscatoare, multumita muncii tale voi putea purta o superba rochita! Multu Ioana! 😉 :*

  4. 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>