Black Friday | Iulius Mall

 

 

Știți ce se apropie cu pași repezi? Black Friday. Săptămâna trecută am făcut un shooting la Iulius Mall cu două ținute, casual chic, numai bune de mers la shopping all night long & day. O pereche de cizme peste genunchi incredibil de comode, un pulover oversized pe post de rochie, un cardigan XXL, coliere suprapuse și un tricou XXL cu un mesaj. Știu, am purtat cizmele acestea mai mult decât aș purta o pereche de colanți pe negru, dar nu e nevoie să mă judeci, cred că și tu ai face la fel. Părerea mea e că merg la orice, au un aer sexy și sunt atât de comode și ușoare. Le-am comandate online anul trecut, dar sunt sigură că o să găsiți o pereche asemănătoare la Guess (am văzut zilele trecute o pereche superbă) sau la Il Passo.

Tips : vor fi la reducere de Black Friday. 

 

 

IMG_6275

 

 

IMG_6330

IMG_6272 IMG_6276 IMG_6280 IMG_6325 IMG_6336 IMG_6351

 

 

Oversized sweater/H&M,

Fringed bag/Meli Melo/HERE,

Black Hat/Meli Melo/HERE,

Second outfit/Smuggler,

Make-up/Loredana Lupea MAC make-up artist.

 

 

IMG_6405 IMG_6472 IMG_6473 IMG_6392

 

 FOTO credit : Ghiță Nicoară.

 

 

 

Prima ediție Black Friday, All Inclusive, la Iulius Mall Cluj, are loc vineri, 21 noiembrie 2014, în intervalul orar 9.00 – 24.00.

În caz că sunteți fani Holograf și Connect-R, sunteți norocoși, ei vor fi cei care vor întreține atmosfera alături de gazda serii, Mihai Morar. Persoanele care fac shopping de 100 Ron vor putea câștiga premii din oră în oră pe tot parcursul zilei, iar seara, live pe scena, 3 telefoane iPhone 6.

Găsiți catalogul cu reduceri aici.

Mai multe detalii pe blog IuliusMall aici.

**

Share This Story

Dresses, Events, Outfits

You May Also Like

12 Comments

 1. 1
 2. 3
 3. 5

  esti foarte frumoasa draga mea, sa stii ca te admir foarte mult…in ceea ce priveste outfit-urile, primul, cel cu puloverul over size, este de departe favoritul meu…poate pt ca il am si eu?! nu stiu…oricum esti minunata in fiecare zi…kisses P.S. Palaria am vazut ca are accesoriul acela impletit pe negru, si nu pe crem, ai gasit-o asa tu, sau ai inlocuit? http://laurafashionblog.wordpress.com/

 4. 6
 5. 7
 6. 8
 7. 9
 8. 10
 9. 11
 10. 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>