Going Floral

 

 

Salutare dragi cititori! Incepem saptamana cu noi tinute in SHOP, tinute ce vi le-am promis inca de saptamana trecuta. Si in cazul in care nu ati dat ‘Subscribe’ inca, faceti bine si apasati butonul acum pentru a afla mereu ultimele noutati de pe blog (Subscribe via e-mail in partea dreapta a blogului). Va spun asta pentru ca imi cereti mereu sa va anunt inainte de a pune noi produse in SHOP, iar butonul Subscribe asta face, va trimite un mail de fiecare data cand blogul este updatat.

Azi va prezint o tinuta vesela, colorata, o salopeta care nu ar trebui sa lipseasca din bagajul vostru de vacanta, asta sau oricare alta, tocmai pentru ca e foarte usor de asortat si merge de minune cu pielea bronzata ce o capatati dupa o zi de stat in soare. Vorbesc de soare inca, pentru ca pe wall-ul de pe Facebook vad inca doar poze de la mare. Stiu ca vara inca nu s-a terminat, avem parte de temperaturi de pana la 27 de grade (la Cluj) asa ca ar fi bine sa ne punem gecile de piele in cui…sau sa le pastram doar pentru plimbarile de seara.

 

 

IMG_7826copy IMG_7830copy IMG_7836copy IMG_7854copy IMG_7828copy IMG_7856copy IMG_7863copy

 

 

 

 

Click pe HERE :

 

Jumpsuit/HERE,

Shoes (similar)/HERE.

 

 

P.s. Mergem la Milan Fashion Week din 17 – 19 septembrie. O sa fie o nebunie. Sa nu credeti ca e doar o intamplare faptul ca am in dressing mesajul care ma defineste atat de bine : ‘Do more of what makes you happy’, e acolo sa-mi aminteasca de fiecare data cand uit ca viata e mai frumoasa cand faci ceea ce iti place. Si va recomand si voua acelasi lucru: scoateti la imprimanta si inramati un astfel de mesaj care sa va aduca zambetul pe buze de fiecare data cand il vedeti, chiar daca va uitati spre el doar cu coada ochiului!

Kisses & hugs,

Ioana

 

 

 

Share This Story

Outfits, Suits

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>