FFD6 | Sibiu calling

 

 

 

 

Am ajuns ieri la Sibiu, putin trecut de ora 3 si ne-am bucurat de o zi mai mult decat minunata. Ne-am ales cu o frumoasa camera albastra la Hotel Continental Forum, cu un mini-bar plin si cu baia mai mult decat misto, doar din sticla. Sibiul e primitor, lumea e vesele, prezentarile de moda din cadrul Feeric Fashion Days se bucura de un public fain. Am ochit cateva fashioniste pe aici, fotografi de street si nu numai, cele mai dragute terase si strazi pavate (so, so Sibiu!).

 

**

 

Prima prezentare la care am fost ieri prezente a fost cea a Gabrielei Atanasov, in fata Hotelului Imparatul Romanilor, pe bulevardul Nicolae Balcescu. O prezentare vesela, cu muzica ce imi amintea de copilarie pe fundal, o colectie plina de culoare. Ne-am oprit in Piata la cateva poze si o portie de paste La Turn.

 

IMG_3291 IMG_3304 IMG_3320

 

 

 

 

A urmat prezentarea Charles & Ron ce a avut loc intr-un cadru extrem de misto, la Depoul CFR. Ce de idei faine aici la Sibiu, in cadrul acestei saptamani de moda.
 

 

IMG_3383 IMG_3389 IMG_3417 IMG_3418
 

 

Next, Piata Huet, unde Simona Semen si-a prezentat noua colectie toamna-iarna 2014-2015. Am incheiat seara in Hala Balanta, unde Liana Salagean si-a prezentat ultima colectie de bijuterii. Am avut o zi plina si mai urmeaza inca patru. Sibiul este unul dintre orasele care ma inspira cel mai mult, fiind invaluit de un aer vintage si modern in acelasi timp. Azi, inainte de prezentari mergem la plimbare, avem atatea locuri de vazut….
 

 

 

IMG_3506 IMG_3518 IMG_3529

 

 

 

P.s. Eu am purtat o tinuta all white cu accente argintii, mai multe poze pe diseara.

 

 

IMG_3364copy IMG_3365copy

 

 

 

**

 

Feeric Fashion Days continuă astăzi cu prezentarea Ana Mariei Șut, ora 15, Monumentul Eroilor Șelimbăr, ora 17 – Maria Simion / Piața Cibin, ora 19 – Cristian Samfira / Aeroportul Internațional Sibiu, ora 21 – Rozalia Bot / Turnul Sfatului, ora 22 – Florin Surugiu / Feeric Hall – Balanța.

 

Accesul la toate evenimentele din cadrul Feeric Fashion Days 2014 este gratuit. În caz de condiții nefavorabile toate showurile se vor reloca în Hala Balanța. Tot aici, în fiecare seară, designerii, modelele, vedete și personalități din lumea modei se vor strânge în Clubul Feeric, de la ora 22, pentru  afterparty.

 

 

 

Share This Story

Events

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

    Foarte interesant show ul de la FFD. Imi place mult de tot ca au ales contrastele, dintre tinutele fluide, diafane si decorul ales pentru prezentare. Mi se pare mie ca este unul din cele mai bien conturate fashion show uri din tara. Felicitari organizatorilor! Cat despre tinuta ta, este superba, nici nu as fi optat pentru altceva, ador accesoriile argintii. Nu stiu cum ai reusit sa faci poze asa frumoase, stiu ca a plouat destul de mult. Kisses si bafta acolo !
    http://www.xcentrica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>