Deep Blue

 

 

 

 

E momentul sa ne pregatim de FEERIC! Am asteptat acest eveniment de luni bune, pentru ca, dupa cum bine stiti, Feeric Fashion Days este cel mai important festival de moda din Balcani, iar anul acesta este la cea de-a saptea editie. Toata lumea se aduna la Sibiu zilele acestea, din 17 pana in 22 Iunie.

Isi vor prezenta colectiile peste 40 de designeri, printre care : Charkes & Ron, Yvette Haas, Filip Roth, Bojana Jevtic, Evgheni Hudorojcov, designeri celebrii din strainatate si unii dintre cei mai renumiti designeri romani : Adina Buzatu, Iris Serban, cristian Samfira, Natalia Vasiliev, Bianca Popp sau maria Simion.

Prezentarile de moda vor avea loc in Piata Mare, Piata Huet, Pasajul Scarilor, in curtea Muzeului de Istorie, printre tarabele din Piata Cibin, in Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului, pe podul Regina Maria care traverseaza raul Cibin, in Muzeul Brukenthal, la monumentul Eroilor din Selimbar sau la Palatul Brukenthal din Avrig.

Invitat special : vicepresedintele Alta Moda, unul dintre cele mai importante proiecte de moda din lume, Valeria Mangani.

Si pe langa asta, festivalul aduna bloggeri si fotografi din toata tara. Inca un motiv de a sarbatori! Cheers girls, can’t wait to see ya there!

Maine facem bagajele si ne pregatim de drum. Ne asteapta cateva zile minunate alaturi de echipa FEERIC! Cu cine ne vedem zilele acestea la Sibiu?

 

**

 

P.s. Mi-a ajuns costumul albastru pe care l-am comandat acum cateva saptamani. Vine perfect. Nici daca il probam in magazin nu il gaseam asa la fix. Are trei piese : sacou, top si pantalon pana cu buzunare. Il gasiti la 54 $, un pret mai mult decat bun, cu transport gratuit, AICI.

 

Cat despre sandalele cu siret, print leopard, e foarte posibil sa le mai fi vazut pe Fb sau pe contul meu de Instagram. Sunt foarte comode si arata minunat. Le gasiti tot online, cu transport gratuit, AICI.

 

IMG_3145copy IMG_3148copy IMG_3149copy IMG_3150copy IMG_3154copy IMG_3178copy IMG_3183copy IMG_3143copy IMG_3151copy IMG_3144copy IMG_3147copy IMG_3148copy IMG_3152copyIMG_3159copy
IMG_3180copy

 

 

 

 

Blue Suit/HERE,

Heels/HERE.

 

 

 

 

Share This Story

Outfits, Suits

You May Also Like

13 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 8
 8. 9
 9. 10

  Am comandat si eu de pe sheinside blugii care i-ai luat si tu si imi cer la vama factura ca sa imi faca un calcul sa platesc transport/vama. Tu ai platit ceva suplimentar? Multumesc

 10. 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>