Dear Romania | Zara shop online

 

 

Una dintre vestile bune pe care le-am primit saptamana aceasta vine din partea celor de la Zara. De azi avem posibilitatea, si in Romania, sa facem cumparaturi online. E minunat, stiu asta. M-am nascut intr-un oras mic unde nu exista nici in ziua de azi magazine precum Zara, Massimo Dutti & Co, asa ca posibilitatea de a cumpara online este un moment de bucurie. Cheers!

 

 

Saptamana trecuta a ajuns si la mine cardul cadou de la Zara Romania. Asa ca am dat click pe Zara.com, am intrat la Women, trousers si am ales perechea preferata de pantaloni skinny si topul alb care sa completeze outfitul. Acum astept cumintica sa-mi ajunga coletul. Ce poate fi mai usor?

 

 

Screen Shot 2014-04-02 at 2.40.20 PM

 

 

Cu livrarea e foarte simplu:

– gratuit in cazul in care vrei sa ridici comanda din magazin,

– standard (19 ron) : 3-5 zile lucratoare,

– expres (49 ron): 2-3 zile lucratoare.

 

Cardurile bancare acceptate : Visa & MasterCard.

Puteti returna articolele gratuit, indiferent de optiunea de livrare. Iar un lucru bine de stiut este ca toate produsele sunt oferite online la acelasi pret ca in magzinele fizice Zara.

 

Probasem zilele trecute costumul galben, cu pantaloni de care m-am indragostit si vi l-am aratat si voua pe Instagram (follow me there, @ioanacarmen).

 

xx

 

Costumul galben il gasiti online, pentru sacou click aici, pentru pantaloni click aici.

 

Cum sa nu iubesti cumparaturile online?

 

Share This Story

Events

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

    Salut, eu am facut shopping online de pe site-ul Zara.com/ro si la returul unor articole (nu le-am pastrat pe toate) am constatat cu surprindere ca in cont mi s-a virat o suma mai mica de bani decat trebuia! Acum ma confrunt cu un soi de ping-pong intre Zara si banca ING, fiecare radicand din umeri si dand vina pe cealalta entitate! Asadar, atentie, va rog, tuturor doritorilor de shopping online de pe site-ul Zara.com/ro! Cand returnati produse, suma se varsa in euro (chiar daca ati platit in lei) si e clar mai mica decat trebuia sa primiti! (cu aproximativ 5%). Eu ma voi adresa Protectiei Consumatorului! Teapa Zara la shopping online nu trebuie perpetuata si lasata fara urmari!

    PS. La o investigatie mai atenta, am sesizat ca si plata initiala s-a efectuat tot in euro! Adica din cont mi s-au luat mai multi lei decat scria pe site! Din acest motiv, eu nu voi mai face niciodata shopping online pe site-ul Zara.com.ro!

  2. 2

    Teapa maxima. Nu comandati online de la Zara. Se folosesc de banii vostrii, la un moment dat va spun ca nu mai exista produsul (blablabla) iar suma se intoarce in minus. Furt la drumul mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>