CONCURS Cosmetic Plant

Soory guys this contest is only for Romanian readers. Happy Monday!

Ce weekend frumos….am facut de toate, am scris si am pozat, am iesit la film, dar am stat si la o bere cu prietenii. Mi-a lipsit doar glasul & prezenta fetitelor…..sunt deja de o saptamana plecate la bunici si trebuie sa recunosc ca ma topesc de dorul lor. Pe cat de obositor e “jobul” de a fi parinte, pe atat e de placut. Cred ca nu mai e necesar sa adaug cat de benefic pentru sufletul unui om este acest “job”, cat de mult te implineste si te bucura.
Bun, bun, sa nu devin prea sentimentala, e de ajuns faptul ca e luni si toata lumea inca suspina dupa weekendul care a trecut (corect?).

Oficial este vara in toata regula si da, ne bucuram de sorele care straluceste pe cer, dar incercam sa ne bucura benefic de el, stand la plaja folosind creme cu factor de protectie & cu ulei care accelereaza bronzul. Pentru asta va propun un concurs cu premii, 4 creme Cosmetic Plant si 2 castigatoare.

Despre ce produse este vorba?

1. Emulsie pentru Accelerarea Bronzarii, cu un de cacao, ulei de morcov si vitamina E, cu factor de protectie 6;

2.  Emulsie pentru Accelerarea Bronzarii, cu un de cacao, ulei de morcov si vitamina E, cu factor de protectie 10;

3. Emulsie pentru plaja rezistenta la apa cu galbenle, factor de protectie 20;

4. Lotiune pentru calmarea arsurilor solare cu extracte din galbenele, sulfina si coada soricelului.

Ce trebuie sa faceti?

1. Like paginii Cosmetic Plant, aici;
2. Like paginii FashionSpot, aici.
2. Share poza de concurs, aici;
3. Lasati un comentariu la acest articol cu numele vostru si 2 produse la alegere.

Concurs valabil din 8 iulie – 14 iulie.

Despre Cosmetic Plant sunt sigura ca ati auzit multe cuvinte de lauda, tocmai ce au castigat marele premiu, Grand Gold Award, pentru Bioliv Antiaging Crema antirid de zi la World Quality Selection 2013, concurs international de calitate a produsului organizat de catre Monde Selection, Bruxelles.
Va recomand cu drag aceste creme, fara parabeni, siliconi sau coloranti, toate cu extract bio. E minunat sa avem posibilitatea sa alegem ce e mai bun pentru tenul nostru!

Bafta tuturor!

Share This Story

Beauty, Projects

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>