Stripes, black & white.

Wearing stripes again, one of my fav trend for this season, plus a pop of colors with neon necklace and Zara blue heels. What`s your fav trend for this season?

Hey, hey, va salut din spatele monitorului, azi putin mai palida decat d obicei, nu stiu daca o fi din cauza bronsitei sau a faptului ca de 2 zile nu am baut cafea. Am vizitat ieri doctorul si am primit antibiotice, asa ca in maxim 2 zile sunt iar pe picioarele mele (sper!).
Mare grija cu aerul conditionat si la bauturile reci, organismul nostru nu tolereaza intotdeauna bine trecerile bruste de temperatura. Asa am patit si eu, but life goes on…

Am cautat in memoria calculatorului si am gasit aceste poze cu o rochie in dungi (alb-negru), la care am adaugat culoare prin colierul neon si sandalele Zara. Acest trend (dungile) este preferatul meu pentru acest sezon.

Dress/Here;
Hat/Smuggler (Iulius Mall);
Necklace/Soon in “Shop my closet“;
Heels/Zara.

Zilele trecute a aparut primul meu articol scris pentru revista 24 Fun in rubrica “Fashion & The City” . Iar pentru cei care nu l-au citit inca….

Oameni si trenduri care vin si pleaca.

Ma uit insistent la ceas, putin peste ora 10 a.m. si semaforul din fata mea arata rosu. Acum e clar, o sa intarzii la intalnirea asta importanta si e deja programata de ceva vreme buna in agenda mea cu coperti din piele. Strada e plina de culoare. O blonda inalta a ales sa poarte o rochie bussines de un verde smarald cu un superb colier auriu, un barbat solid poarta un sacou bleu si pantaloni la dunga, iar tipa din coltul strazii isi poarta mandra bocancii uzati si parul rasta. Barbati inalti cu flori la brat, in grupuri de cate doi-trei grabesc pasul spre trecerea de pietoni.
De undeva din spate, un grup de copii galagiosi pasesc agale spre parcul verde ce ii asteapta cu bancile lui inca goale. La cafeneaua de peste drum, patru prietene stau la povesti. Rad, gesticuleaza si imita cu atata pasiune pe cineva (posibil profesorul de fizica?!?). Se poate citi entuziasmul in ochiii lor, optimismul si poate chiar prima dragoste, nu au mai mult de 16 ani…….”


Iar continuarea o gasiti aici
Va astept cu sugestii si comentarii, daca v-a placut sau nu, si ce v-ar placea sa cititi in articolele viitoare. O zi cat mai fabuloasa! 

Share This Story

Dresses, Outfits

You May Also Like

29 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18
 19. 19
 20. 20
 21. 21
 22. 22
 23. 23
 24. 24
 25. 25
 26. 26
 27. 27
 28. 28
 29. 29

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>