Esthetic Lux Center Cluj-Napoca

Din seria “Ce e important pentru coprul nostru”, atat pe interior cat si pe exterior, va propun azi sa vorbim despre detoxifiere. Am fost zilele trecute pe la Esthetic Lux Center si am discutat cu Lavinia despre importanta detoxifierii organismului.

Cu totii am incercat cel putin o data in viata sa facem o cura de detoxifiere clasica : diete drastice, infometare, stari de oboseala & nervozitate, etc. Feel it?

In ziua de azi exista o gama larga de terapii care ajuta organismul in detoxifiere : drenaj limfatic, impachetari speciale pentru detoxifiere.

De ce este important drenajul limfatic?

     “Drenajul limfatic corect realizat (prin presarea ganglionilor limfatici, nu a musculaturii) accelereaza microcirculatia si              eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor, deseurilor metabolice din organism. Drenajul limfatic este una dintre cele mai corecte, naturale si placute metode de detoxifiere a organismului .Drenajul limfatic se efectueaza prin aplicarea de presiuni usoare, avand ca scop accelerarea circulatiei limfatice ce ajuta la eliminarea toxinelor din organism si la cresterea imunitatii acestuia.

Ajuta drenajul limfatic la slabit?

         “Este considerat un element important in procesul de slabit si remodelare corporala. Ajuta la eliminarea celulitei si reducerea adipozitatilor localizate, cu efect de slabire ultrarapida. In lipsa unui drenaj limfatic corect, caloriile nu se consuma ci se depun sub forma de aripioare, musculatura se atrofiaza, pielea capata aspectul de coaja de portocala ca urmare a pierderii elasticitatii si retentiei de apa in celule. Un drenaj limfatic corect poate remedia toate aceste probleme.”

Cat despre presoterapie…..

        “Presoterapia este una din metodele prin care se poate realiza drenajul limfatic,aceasta consta in masajul pneumatic realizat prin compresia si decompresia controlata a camerelor de aer. Presomasajul executa drenajul limfatic si imbunatateste semnificativ circulatia sangvina.


Presoterapia este o terapie cu rezultate deosebite in procesul de slabire pentru ca ajuta la eliminarea toxinelor si a retentiei de apa, dar trateaza cu succes si probleme precum picioare umflate si senzatia de greutate in picioare. Este un tratament ideal pentru recuperarea postnatala.”

*marea mea problema pe timp de vara, dupa 2 ore de stat pe tocuri picioarele mi se umfla si am senzatia de greutate, iar asta doar de cand am nascut. Iar persoanele care au avut cel putin o sarcina sunt sigura ca inteleg foarte bine ce spun. Drenajul limfatic este des folosit in tratarea acestor probleme.
La Esthetic Lux Center gasiti toate aceste proceduri, alaturi de multe alte tratamente de detoxifiere a organismului si de imbunatatire a circulatiei. In fuctie de client, personalul centrului va poate recomanda mai multe tipuri de proceduri pentru realizarea drenajului limfatic.

Durata unei sedinte este de 20-40 minute iar efectele principale sunt :

– eliminarea celulitei;
– eliminarea adipozitatilor localizate;
– redarea elasticitatii si fermitatii pielii;
– atenuarea senzatiei de picioare grele;
– detofixierea organismului;
– intarirea sistemului imunitar natural;
– intensificarea curentului limfatic in organism.

Pentru mai multe detalii click aici, iar pentru a intra pe pagina lor de Facebook click aici.

Eu am inceput sedintele de electrostimulare, dar despre asta o sa vorbim in curand.

Share This Story

Beauty, Projects

You May Also Like

5 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 4
  4. 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>