Despre fericire cu miros de cafea!

 

Care e primul lucru pe care îl faci dimineața? Probabil lenevești, ca și mine, pentru încă câteva minute exact după ce ai oprit alarma telefonului, te întinzi bine de tot și iei drumul spre bucătărie. Aștepți cu nerăbdare să simți mirosul de cafea proaspăt măcinată și mai apoi să îți încânți simțurile gustative cu o cafea adevărată. E unul din momentele tale preferate, exact cum este și al meu? Ei bine, sunt o mare iubitoare de cafea și aș putea să vorbesc ore despre asta. Aș putea să vă povestesc zile întregi despre prospețimea cafelei și gradul de prăjire, două caracteristici ce influențează aroma în mod evident. Și mai mult, aș putea să vă povestesc non-stop despre noul meu espressor de care sunt atât de mândră și care stă la loc de cinste în bucătăria noastră, noul Philips 5000 LatteGo.

 

 

 

 

   

 

 

 

Pe lângă designul minimalist ce m-a cucerit din prima clipă, espressor-ul este ușor de folosit și în doar câteva secunde te poți delecta cu o varietate de cafele delicioase obținute în confortul casei tale. Pentru că este atât de ușor de folosit, am cafea la pat de fiecare dată când fetițele sunt în preajmă. Știu, eu sunt o mamă răsfățată, iar ele, 2 fetițe extrem de mândre că pot să mă facă să zâmbesc la prima ora a zilei. Mi-am salvat preferința în meniu (una dintre caracteristicile espressor-ului, cam cât de tare e asta?!?), astfel, fetele se descurcă de minune cu adusul cafelei în zorii zilei. Cum poți să trezești mai frumos pe cineva, dacă nu cu mirosul unei cafele adevărate, proaspăt măcinate?!? Iar Nick, ei bine…când a ajuns acasă și a văzut noul aparat ce trona pe blatul din bucătărie a zâmbit și mi-a cerut un americano. Știu că îi place cafeaua fără zahar, poate din când în când cu puțin lapte de cocos. Și după câteva mișcări, l-am surprins cu un americano. I-am explicat că noul aparat poate face 6 tipuri de băuturi : americano, capuccino, espresso, latte …..iar carafa pentru lapte îți arată exact cât lapte trebuie să adaugi pentru a prepara un latte sau un capuccino. Simplu și ușor. Boabele de cafea sunt protejate de un capac special care le ajută să își păstreze prospețimea. Și culmea, se curăță foarte ușor. 

 

 

 

 

 

 

Lasă-mă să ghicesc, îți place din când în când un espresso, iubești zilele mai libere în care savurezi un latte și îți place să îți răsfeți prietenii de fiecare dată când vin în vizita cu un capuccino. Sunt pe aproape? Eu chiar cred ca în ultima perioada prietenii vin la noi pentru a savura câte o cafea delicioasă, pe terasa proaspăt renovată din gradină. Sau cel puțin și pentru asta.

Am 32 de ani și am băut mii de cafele. În locuri îndepărtate, pe prispa bunicii mele, în patul în care am copilărit, în țări străine în timp ce ploua și fulgera și ne-am înghesuit alături de zeci de turiști într-o piazzeta din Italia, la mare și la munte, dar nicăieri nu mi-a fost mai drag să-mi beau cafeaua ca acasă. În bucătăria noastră mică, unde am spart zeci de cești și am cumpărat iar alte zeci. Locul în care îi spun casa de 9 ani (aproape) ce ascunde atâtea momente frumoase, zâmbete de copii, a legat prietenii și mi-a adus jumătatea acasă în fiecare zi. Acasă e cea mai bună cafea și asta pentru că pot să o împart de fiecare dată cu oamenii dragi mie. Pot să aleg boabele de cafea preferate de inima mea, și mai mult, pot să aleg intensitatea cafelei (aparatul acesta e genial!), pot să beau 3 latte-uri într-o oră, în zilele în care doar cafeaua mă mai ține în picioare. Pentru toate momentele acestea și pentru toate cele ce urmează, mi-am dorit un espressor Philips 5000 LatteGo în bucătăria noastră.  Și acum sunt extrem de fericită! 

 

Și vreau să vă fac și pe voi fericiți. Astfel, am un cod de reducere de 30% la orice espressor din gama LatteGo, valabil până în luna Septembrie inclusiv, pe site-ul Philips : codul ioana30. Găsiți pagina de shop AICI.

 

Mai multe informatii despre espressoarele Philips LatteGo găsiți aici :  https://philips.to/30bip0u

 

 

 

Să aveți o zi superbă, cu miros de cafea proaspăt măcinată!

 

 

 

 

You May Also Like

1 comment

  1. 1

    Oo da, am si eu la birou un espressor ca asta si voiam sa imi iau de acasa, dar nu mai merge link-ul de reducere? Cred ca va trebui sa il iau la pret intreg :). In orice caz, multumesc pentru articol, te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>