Back to school cu LEGO

 

 

Cam de o saptamana, asa, am inceput sa fac liste. Cum ce liste? Pentru scoala, pentru fete, pentru noul sezon, pentru noul an scolar. Fac liste si mai tot tai de pe ele cand cumpar sau ajunge cate un colet cu cate o comanda online. De cand am fetele am invatat an de an cate ceva si unul din lucrurile cele mai de pret ar fi sa nu las totul pe ultima 100 de metri. Si uite asa imi fac eu liste cu ce am de facut si de cumparat. 

Anul acesta am avut o lista destul de lunga. Am inceput cu uniformele fetelor, camasi si alte accesorii. Au crescut intr-un an cat altii in zece, la propriu, sunt aproape cat mine de inalte si nu exista piesa vestimentara care sa le fie buna mai mult de 6-8 luni. Am continuat cu ghiozdanele si cu rechizitele scolare. Aici am avut putin de furca. Cautam un ghiozdan usor, ergonomic (stiti cat este de important ca partea din spate a ghiozdanului sa ia forma coloanei vertebrale a copilului, iar ), cu barete buretate, ajustabile pentru umeri si sold pentru a asigura un confort ridicat, fara PVC (nu vrea nimeni tfalat si colorant AZO pe pielea copilului), si cu un design atragator! Daca se poate cu ceva fete cunoscute de prin desene, ca astfel cu siguranta le-as fi furat macar un zambet fetelor si as fi plusat cu putina distractie, creativitate si inspiratie la scoala.  Si dupa indelungi cautari am gasit : ghiozdanele LEGO!

 

 

 

 

 

 

Sunt convinsa ca ati auzit de LEGO, dar nu stiu cat dintre voi stiati ca ei au si o gama de ghiozdane si rechizite. Toate ghiozdanele Lego sunt fabricate din material impermeabil si au elemente reflectorizante pe cele 4 laturi pentru a asigura siguranta maxima in trafic. Ghiozdanele au barete ajustabile pentru o potrivire optima si sunt extrem de incapatoare si usoare. (Puteti gasi toata colectia de ghiozdane si penare Lego in magazinele Autograf din Iasi si Bucuresti sau online pe gutuie.ro).

 

 

Nu va puteti imagina fericirea de pe chipul fetelor in momentul in care au vazut ghiozdanele LEGO, cu fetele cunoscute ale deja celebrelor personaje din serialul Best Friends Forever: Emma, Stephanie, Andrea, Mia si Naomi (un serial gen HannaMontana….doar ca sunt 5 fete care canta si trec prin diferite peripetii….). Si mai mult, fericirea de pe chipul meu : stiam ca am ales ghiozdanele potrivite pentru fete, atat ca si confort, dar am excelat si la capitolul design! Mai am foarte putine de bifat pe lista mea. E bine. Probabil primul an in care am sa bifez totul de pe lista inainte de a incepe scoala. 

Voi cum stati cu pregatirile? 

 

 P.s. Pe contul meu de Instagram dam startul unui nou concurs. Zece castigatori : 5 ghiozdane, 5 penare pentru piticii vostri. Mai multe detalii gasiti aici : https://www.instagram.com/p/B1vb2yJljK_/

 

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>