CONCURS : Despre experienta Yuniku

Processed with VSCO with c7 preset

CONCURS: Descopera experienta Yuniku si beneficiaza vara aceasta de o protectie 100% impotriva razelor UV cu lentilele Sensity Shine!

Am inceput sa am probleme cu vederea inca de cand eram studenta. A inceput printr-o usoara incetosare dis-de-dimineata cand incercam sa deschid ochii si sa focusez pe ceasul desteptator ce se afla undeva la 2 m de patul meu. Nu am luat nimic in serios. Pana mi-am dat seama ca mi se intampla si la facultate. Nu mai vedeam la tabla. Ajunsesem sa stau incruntata si sa focusez cu ochii mici, mici cat un graunte. Stiti ce spun? Dureri de cap ocazionale si gata, am ajuns la oftalmolog. Pana sa porti ochelari nu ai cum sa-ti dai seama cat de rau vezi pentru ca nu ai stiut niciodata cum e sa vezi mai bine. Si iata-ma azi, stand in fata calculatorului, fericita, cu ochelarii pe nas. 

Incetul cu incetul, am ajuns sa fiu la curent cu toate noutatile din domeniul acesta. Stiu exact ce inseamna o lentila de calitate, pentru ca da, e important si asta, stiu exact ce se poarta si tot ce e nou in acest domeniu.

Si cum se apropie sezonul cald si razele ultraviolete se simt din ce in ce mai mult, mai ales cand vine vorba de vedere, am cautat si am descoperit cu ajutorul unui specialist exact lentilele de care am nevoie si ma pot proteja 100%, lentile functionale si trendy in același timp. Daaaa, exista asa ceva: lentilele Sensity Shine de la HoyaVision!

 

 

 

 

 

 

 

 

Care sunt beneficiile?

  • Colorare intensă in aer liber
  • Un plus de stil și un aspect exclusivist
  • Protecție 100% împotriva razelor UV
  • Reducerea strălucirii 

Dacă sunteți pasionați de modă, inovații și tendințe, Sensity Shine este o opțiune minunată.

Si impreuna cu cei de la Hoya Lens Romania am hotarat sa dam sansa unui norocos, sa beneficieze de aceste lentil si totodata de experienta Yuniku, ochelarii croiti 3D in jurul fizionomiei tale.

Yuniku este cuvântul japonez pentru „unic”. Fiind primii ochelari 3D din lume care pun vederea pe primul loc. Combinând tehnologia de scanare 3D cu algoritmi avansați, ochelarii Yuniku sunt proiectați ținând cont exclusiv de fizionomia și de vederea ta. Mai exact, o pereche de ochelari personalizati. Ochelarii obișnuiți pot fi personalizați numai într-o anumită măsură. Când lentilele și ramele sunt proiectate separat, există opțiuni limitate în ceea ce privește alegerea unei rame care să se potrivească cu lentilele. Astfel, precizia optică depinde de stocurile opticienilor. Datorita tehnologiei 3D, Yuniku este proiectat în întregime în jurul nevoilor tale vizuale. Mai exact, după ce lentilele au fost poziționate în mod optim în raport cu ochii, rama este apoi construită în jurul lor folosind imprimarea 3D. Si uite asa te poti bucura de cea mai inalta precizie optica, fara a compromite stilul si potrivirea. 

Ca sa aflati mai multe, accesati site-ul lor https://www.hoyavision.com/ro/, iar pentru a ajunge la concurs, click aici

 

 

 

Share This Story

Contests, Projects

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>