Forget every style ‘rule’ you know – MFW ’19

 

 

M-am intors din Milano de 6 ore, am dormit prea putin, nu am despachetat, m-am intalnit pentru cateva minute cu fetele inainte de a merge la scoala si dupa ce am dat drumul la espressor si am apasat de doua ori pe butonul de START, m-am asezat comod in fata calculatorului pentru a va povesti tot ce s-a intamplat la Milano Fashion Week.

Milano este unul dintre orasele mele preferate, e plin de culoare si viata, si te inspira la orice pas. Pe langa asta, nu ma dezamageste niciodata nici cand vine vorba de partea gastronomica, nemaifiind nici un secret pentru nimeni faptul ca sunt indragostita de carbohidrati (scuze Nick, te iubesc si pe tine!).

Sase zile in Milano printre atatea fashioniste m-a facut sa realizez ca nimeni nu mai tine cont de reguli. Fiecare poarta ce vrea si cum vrea. Nuantele puternice merg la fel de bine cu alte nuante puternice, accesoriile sunt binevenite in orice tinuta, sandale in luna Februarie e ceva super normal, iar zambetul trebuie sa fie la purtator indiferent de situatie. Bineinteles, atitudinea nu este o optiune, este o necesitate in momentul in care alegi un outfit iesit din comun, ce e posibil sa atraga privirile fiecareui trecator. De la culori, la nuante de bej, de la deja clasicul alb-negru, strazile orasului au fost invadate de cele mai interesante si pline de personalitate tinute. Am luat parte la showul strazii, locul unde se nasc trenduri si de unde te inspiri din fiecare coltisor, de la invitati, la fotografi, la turisti ce se plimba curiosi pe micile strazi ale orasului. Mai jos aveti cateva dintre preferatele mele!

Photo credit : VOGUE.COM

ELLE.COM

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>