Unboxing, review si concurs Persil Premium

 

 

Avem un video nou, un unboxing si un review ca la carte. Si vorbim despre cum provocarile vietii moderne, nu ne mai surprind. Si asta pentru ca ne gasim mereu aliati care se bat pentru ca noi sa trecem cu bine peste orice.

Si pentru ca vorbim despre o noua tehnologie si viata mai usoara, trebuie sa va povestesc cat am fost de fericita cand ne-am cumparat masina de spalat vase. Toate vasele murdare de dupa pranz sau cina mergeau direct in masina de spalat vase, dupa care aveam sa le scot curate in aproximativ o ora. Mi-am dat seama ca astfel am inceput sa gatesc mai mult si chiar imi facea placere, pentru ca economiseam atat de mult timp cu nespalatul vaselor. plus ca am spus mereu ca unul din beneficiile faptului ca traim in secolul 21 este tehnologia moderna si ar fi pacat sa nu profitam de tot ce ne ofera ea. Viata moderna, solutii moderne. Mai are rost sa amintesc de masina de spalat haine? A trecut atata timp de cand o avem, incat am uitat cum era cand nu existau masini de spalat. Dar de detergentii de ultima generatie? Sunt fericita sa recunosc ca datorita aliatilor care se bat pentru ca noi sa trecem cu bine peste orice, nu imi mai fac probleme!  Astfel, am descoperit Persil Premium, un detergent ultramodern cu formula de ultima generatie. Provocarea a constat intr-un review. Asa ca, nu am stat pe ganduri si am trecut la treaba. Am filmat totul! In video-ul de jos aflati totul despre Persil Premium. Si asta nu e tot. La final, am si un concurs pentru voi. Trei castigatori, pentru toti avem produse Persil Premium si pentru unul si un smartwatch!  Toate menite sa trecem peste provocarile vietii moderne! Concursul va avea loc pe pagina mea de Facebook, aici.

 

Dar mai intai, video-ul!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This Story

Contests, Projects

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>