Am gasit o aplicatie ce face cumparaturile in locul meu. Va prezint BRINGO!

 

 

Nebunia inceperii unui nou an scolar si tocmai saptamana aceasta cand  sunt prinsa cu foarte multe proiecte. Suntem in febra pregatirilor : uniforme, camasi, recuzite, adidadi, trening s.a.m.d. Hai, sunt sigura ca va amintiti si voi cum era. 

Trebuia sa ma astept la asta, se intampla in fiecare an..si totusi… Pe plan profesional situatia sta cam asa : am de livrat anumite articole, astept aprobare pentru un set de poze, schimb de mail-uri pentru Fashion Week, am inceput sa ma ocup de un apartament (renovare) o mica pasiune de-a mea mai veche. 

Intr-o seara butonand Facebook-ul chiar inainte de culcare, dau de un articol share-uit de un prieten cu foarte multe comentarii despre o anumita aplicatie, BRINGO. Bringo? Nu aveam de unde sa stiu ca un click pe acel link imi v-a schimba viata, la propriu!

Ei bine, BRINGO este aplicatia care face cumparaturile de zi cu zi in locul tau si ti le livreaza acasa, in aproximativ 90 de minute, la pretul din magazinul offline. Este foarte usor de folosit: descarci aplicatia, alegi magazinul, plasezi comanda si continui sa faci ceea ce-ti place, in timp ce livratorii se ocupa de cumparaturile tale. Iti ofera multe beneficii: nu iti mai pierzi serile in supermarket, nu mai stai la coada, nu mai cari cumparaturile pe scari pana in casa. 

Cand am terminat de citit toate acestea am stiut ca BRINGO o sa-mi schimbe viata. Am intrat pe Bringo, m-am dus virtual la Carrefour, am vazut că au toate minunatiile de recuzite, am dat comanda.

Asta m-a scapat de o jumatate de zi in inghesuiala, impingand cosul prin multime, de stat la coada si de carat cumparaturi acasa. 

 

 

 

 

 

 

Livrarea cică dura 90 de minute, in realitate, pachetul a ajuns mai devreme.  Si acum stau sa ma intreb cati dintre voi stiti despre aplicatia aceasta? Daca nu ati auzit de ea, va invit sa o descarcati si sa incepeti sa explorati.  Puteti sa-mi multumiti mai tarziu pentru timpul pretios economisit.

Voi stiti cate bataturi mi-am facut in supermarketuri alergand dupa fete (asta cand erau mici) pentru ca ele isi doreau anumite lucruri? voi stiti de cate ori le-am rugat sa se opreasca din plans? Asta pentru ca nu primeau ce isi doreau, mamicile stiu prea bine. Voi stiti de cate ori am fugit la baie lasand caruciorul undeva pe margine plin ochi pentru ca cea mica avea musai nevoie la baie? (prin cea mica ma refer la Rai, ea e mai mica, cu 1 minut). Doamne cat am mai impins pe caruciorul acela… asta pana sa aflu de BRINGO.

Avantajele comenzilor online.

 

Am spus asta de foarte multe ori, dar economisesti timp, bani si nervi. Nu mai ai stresul de a nu gasi loc de parcare, nu mai plange copilul ca nu ii cumperi cine stie ce jucarie si mai mult, nu iti vin mii de pofte pentru ca esti super infometata si pui in cos tot ce nu ai vrea sa mananci. 

Transportul este gratis la prima comanda (la comenzile de minim 100 de lei), iar mai apoi, la a doua comanda, mai ai un transport gratuit folosind codul CHISIU (la fel, la comenzile de minim 100 de lei).  We’re welcome!

Aceasta este seara mea libera, in care puteam fi in nebunia din supermarket, in schimb, mi-am pus un pahar de vin alb si va scriu voua. Apoi, incheiem seara cu un film si ne culcam devreme. Simteam nevoia sa va povestesc si voua. Sunt sigura ca in lista mea de prieteni multi o sa se bucure de BRINGO! Hai, la cat mai multe dupa-amieze libere!

Pentru mai multe detalii, poti sa accesezi pagina de facebook si siteul celor de la Bringo.

 

 

Share This Story

Projects

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>