Rosu in prima zi la Timisoara Fashion Week

 

 

Sunt la Timisoara la prima editie Timisoara Fashion Week. De data aceasta este complet diferit. Daca ultima data cand am fost in acest frumos oras m-am simtit ca in vacanta, de data aceasta am filmat si pozat mai mult de 8 tinute in decurs de aproape 3 zile. Filmari poeste filmari, de gen vlog ce o sa fie sus cat de repede pe canalul meu de YouTUbe si foarte multe poze, ce probabil le-ati vazut pe contul meu de Instagram. Iubesc ritmul acesta accelerat, schimbat in masina, luat pranz pe fuga, tras 2-3 duble pentru ca ma balbaiam, dupa care cateva ore de prezentari de moda la Festival. E minunat acest oras, cu Piata Operei si Piata Unirii, cu romanticul mal al Begai, cu stradutele lui mici si inguste, plin ochi de oameni din toate colturile lumii.

Despre Timisoara Fashion Week va povestesc mai multe in videourile ce urmeaza, pana atunci, un scurt update cu tinutele ce le-am purtat in prima zi!

 

Va pup cu drag,

 

I.

 

 

 

Share This Story

Outfits, Travel

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

    Buna1Ioana nu pari deloc o femeie care ar putea sa creasca 2 fetite,inteleg ca sotul tau are multi bani,sincer arata foarte obosit in videouri cu fata cazuta plina de riduri iar tu esti toata o hahaiala si te pozezi numai in toale non-stop.Sincer tu mai citesti vreo carte ca faci dezacorduri extreme,te-am vazut intr-un video ca nu stii ce e ala urs Koala ii ziceai unei fetite intr-un video urs Kaola.inteleg ca le inveti sa se machieze,sa faca botic de rata dar doar atata,esti foarte superficiala sa nu te superi dar acest lucru de a avea grija doar de exterior nu e o educatie solida ci doar pare ca stai pe banii barbatului si cam atat.

  2. 2

    Ei bine, chiar daca nu par, sunt o femeie care a crescut doi copii. Eu cu sotul meu, fara bona, doar cu ajutorul bunicilor care veneau din cand in cand pe la noi. Nu simt nevoia sa-ti dau explicatii, dar cand citesc astfel de aberatii, stau sa ma crucesc. Sunt cu sotul meu de 10 ani, am lucrat cot la cot cu el, nu are ‘multi bani’, AVEM, pentru ca am facut totul impreuna 🙂 . Salutari de la Cluj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>