Outfit of the week

 

 

Planul era sa urc articolul aseara, asta pentru ca multe dintre voi m-ati intrebat de unde am topul, blana artificiala si inclusiv pantalonii cu talie inalta. Dar am ajuns aseara putin dupa ora 21.00 acasa si dupa ce am pus fetele la somn era aproape ora 22. Tot ce imi doream era un pahar de vin alb (aveam la rece o sticla de Gramma) si sa ma pun in pat. Am avut parte de o zi plina, poze de tinuta, editat poze, o intalnire, un lunch tarziu, am dus fetele la o zi de nastere, timp in care eu am fugit la sala, dupa care acasa. Saptamana aceasta am fost de 3 ori la antrenament la Studio Emilia Cotul si vreau sa o tin tot asa, intreg anul. Dar despre subiectul acesta am sa va povestesc pe larg intr-un articol viitor.

Am gasit toate articolele ce le port in aceste poze valabile pe 3 site-uri diferite :

 

 

 

 

BODY/AICI,

PANTALONI/AICI,

BLANA ARTIFICIALA/AICI

 

 

Pentru body si blana mi-am comandat marimea 8 UK, iar pentru pantaloni marimea 36.

 

 

 

 

 

 

 

Ah, sa nu uit, cerceii sunt www.TriciaDesign.ro si sunt extrem de usori, iar in realitate arata chiar mai bine decat in poze! Ii gasiti aici!

Sa aveti un weekend minunat!

Kisses & hugs,

Ioana

 

 

 

 

Share This Story

Coat, Outfits, Style

You May Also Like

4 Comments

  1. 1
  2. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>