Into the blues

 

 

De fiecare data ma intorc cu atata drag aici, pe blog! Ma gandeam azi ca ar trebui sa scriu mai des, sa va povestesc intamplari random de zi cu zi sau pur si simplu ce simt intr-un anumit moment al vietii mele. Astfel, ne-am cunoaste mai bine! Pentru ca desi toate par roz din exterior (in social media), nu e niciodata asa. Sunt si eu om, plang si eu din cand in cand, (si recunosc, plang rar, dar si cand plang, o fac in liniste, sa nu ma vada nimeni, asa sunt eu) simt si eu ca mi-e greu cateodata, dar incerc sa merg mai departe, incercand sa trec peste fiecare obstacol. Vreau sa scot ce e mai bun din mine, cateodata imi iese, cateodata imi dau seama ca nu am muncit suficient, cateodata muncesc prea mult si totul e in zadar. Cred ca acestea sunt de fapt etapele prin care trebuie sa treaca un om pentru a se forma.

 

 

De exemplu, azi m-a luat un dor nebun de fete. Si nu doar azi, ci zi de zi cand nu sunt langa mine, dar azi e mai accentuat si cred ca doar faptul ca mai sunt 2 zile pana le vedem ma face sa fiu si mai nostalgica. Am facut atatea planuri cu ele pentru noul an…. fetele vor sa invete sa cante la pian si asta cumva este in topul dorintelor. E un vis de-al meu de cativa ani, iar daca eu nu am avut timp sa ma ocup de asta, as fi extrem de fericita ca fetele sa invete. Am promis ca iesim mai des si invatam sa patinam. Mi-e putin cam groaza dupa experienta de la Sinaia, inca sunt vanata in genunchi de la cazatura epica, pe burta, da, exact asa cum am scris, pe burta pe patinoarul din Sinaia. Dar am promis, asa ca facem cumva. Si nu in ultimul rand anul acesta trebuie sa excelam cu rolelele. Si asta doar la capitolul sport. Adevarul este ca a fi mama te solicita din toate punctele de vedere. Nu as fi zis ca la 30 de ani voi invata sa merg pe role sau sa patinez, si totusi, o fac, pentru ele, pentru a fi un exemplu si a le da curaj. Dar in cele din urma, nu e niciodata prea tarziu sa inveti ceva!

 

Pozele de mai jos sunt facute acum doua zile, intr-o superba dupa-masa de Ianuarie. As fi putut sa jur dupa aerul de afara ca suntem lejer in luna Martie, asta daca nu stiam ca suntem deabia la inceputul anului. E vreme de plimbat de mana cu cineva pe stradute inguste ce duc spre locuri neexplorate inca, simtiti si voi asta?

 

Blana albastra o gasiti pe site-ul www.CuAnna.ro, jeansii sunt Primark si puloverul il gasiti aici. Cutia rosie in forma de buze este de la The Body Shop si contine 3 nuante de rujuri ce asteapta cu nerabdare sa fie testate. Ma gandeam sa filmez toata treaba, ce spuneti?

 

 

 

 

Share This Story

Coat, Outfits

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>