Despre fricile unei mame si raspunsuri la sute de intrebari in ebook-ul lansat de JOHNSON’S Baby

 

Dragile mele, acum cateva luni va povesteam cu mare entuziasm in suflet despre viata mea cu doi copii, gasiti articolul aici (http://www.ioanachisiu.com/2017/04/viata-cu-doi-copii-este-una-plina-de-evenimente-emotii-si-nazdravanii.html) in caz ca nu l-ati citit inca. Despre fricile, nedumeririle, esecurile si fericirea mea cea mai mare. Tot atunci, v-am rugat sa-mi adresati intrebarile voastre intr-un comentariu, ca mai apoi un specialist sa ne raspunda tuturor. Raspunsurile aveau sa fie analizate și reunite într-un e-book realizat împreună cu specialiștii in pediatrie,  astfel încât să devină un ghid pentru viitoarele si proaspetele mămici. Nu de alta, dar stiu cat de mult ar fi contat pentru mine parerea avizata a unui specialist in momentele in care imi puneam zeci de intrebari zilnic si nu aveam raspunsuri. In noptile in care fetitele plangeau zeci de minute fara sa cunosc motivul, in zilele lungi in care nu ma descurcam cu alaptatul, in momentul in care au varsat zile intregi pentru ca le-am schimbat laptele praf, cand nu stiam ce trebuie sa fac, sau daca fac bine sau rau. Fiecare mama are povestea ei speciala legata de copilasii ei. Eu inca imi amintesc primul contact cu ele, prima seara acasa, prima baita, primul zambet, primul cuvant (chiar daca acela a fost un fel de tata). Imi amintesc fiecare lacrima de fericire ce a cazut pe obrajii mei datorita lor, si mai putin lacrimile provocate de oboseala si de nesiguranta mea. Exista si ele, undeva intr-un colt indepartat si sunt sterse in fiecare zi cate putin, acum, dupa aproape 7 ani. Imi amintesc fiecare intrebare, si Doamne cate aveam. Stateam noptile cautand pe online, citind forumuri, pareri neavizate ce parca ma nelinisteau.

Ei bine, cea mai frumoasa campanie in care am fost implicata in ultimii anii alaturi de Johnson’s Baby, e-book-ul ‘Parinte la inceput de drum – Primii pasi in ingrijirea copilului’ un proiect educational dedicat parintilor. coordonator medical Dr. Herdea Valeria, Asociația Română pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF).

Pornim de la intrebarile voastre : Oare este bine ce fac? Cum îngrijesc copilul?Cum îi fac baie? Cum am grijă de el atunci când este bolnav? Ce ar trebui să știu pentru a crește un copil sănătos? Toate aceste întrebări sunt firești, iar ghidul realizat de JOHNSON’S® Baby, sub coordonarea doamnei doctor Herdea, vine în întâmpinarea tuturor mămicilor, oferind răspunsuri utile, practice pentru această perioadă extrem de importantă. E-book-ul este gratuit si il puteti accesa aici, atat de pe device-urile mobile, cat si de pe desktop.

Cum spune si dna. dr. cea mai dificila si in acelasi timp, cea mai frumoasa profesie din lume, ramane aceea de a fi parinte. Crestem si invatam alaturi de copiii nostri, ne descoperim noi calitati, ne maturizam. Ei dau stralucire zilelor in care soarele nu apare, ne fac sa uitam de tot ce e rau si datorita lor suntem oameni mai buni! Va invit si pe voi sa rasfoiti e-book-ul si sa va bucurati, ba chiar linistiti sufletul in momentele in care cautati un raspuns. Ma uit acum la ele si imi dau seama ca sunt atat de mari, atat de vioaie, atat de pline de viata. Am certitudinea ca am fost o mama buna, si chiar daca in suflet simt ca as fi putut face mai mult pentru ele, nu trece zi fara sa-mi spuna ca sunt cea mai buna mama. Iar acesta e cadoul cel mai frumos primit de la viata!

 

 

Fetelor poarta rochii LEGOGO.ro .

 

 

 

 

 

 

Share This Story

Uncategorized

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>