Shades of nude via STEFANEL fall 2017

M-am pierdut in ‘paradisul’ Stefanel saptamana trecuta cand le-am trecut pentru a nu stiu cata oara pragul. De la pantaloni din materiale fine, la pulovere din casmir, tricotaje fine, in nuante atat de familiare brandului, nuante ce subliniaza eleganta si feminitatea produselor. Piesele sunt moderne, in acelasi timp atemporale si recognoscibileM-am integrat atat de usor in stilul urban, incat am insistat sa trag cateva cadre cu tinuta de mai jos, tinuta in care m-am simtit atat de bine. Asta se intampla intr-o dupa-masa frumoasa de inceput de toamna, dupa o scurta pauza de cafea si o plimbare pe lac. Am adaugat o pata de culoare prin accesorii, ochelari cat-eye pe albastru si geanta intr-o nuanta discreta de caramiziu.

Ce poate fi mai confortabil decat o pereche de pantaloni dintr-un material usor sau un pulover de lana? Cred ca si acesta este unul dintre motivele pentru care indragesc atat de mult acest brand, faptul ca sunt atat de usor de purtat.

 

 

Va invit si pe voi sa le treceti pargul si sa va bucurati de noile produse din colectia de toamna Stefanel, nu o sa regretati!

 

 

 

    

I‘m wearing :

Coat/Stefanel HERE,

Sweater/ Stefanel HERE,

Trousers/ Stefanel HERE,

Hat/ Stefanel HERE,

Boots/H&M,

Sunglasses/MeliMelo.

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>