Hai sa ajutam impreuna Romania sa respire!

 

 

Iubesc aceasta planeta! Iubesc fiecare coltisor a ei, dealuri, paduri, campii. Iubesc vantul molcom si cald ce adie peste padure, in diminetile linistite de toamna. Iubesc pajistile inflorite. Iubesc graul proaspat incoltit si momentul in care firisoarele stravezii de grau ii raspund vantului la unison cu miscari line. Iubesc florile de floarea sorealui ce isi deschis petalele spre soare, dorind parca sa il imbratiseze. Iubesc fiecare copac din gradina bunicilor, batrani ca si timpul, mare precum un munte, dominand totul in jurul lor. Problema e ca, batrani fiind, s-au cam imputinat in ultimii ani. Si mi-am promis ca am sa le ingrijesc ‘ranile’ lasate de timp cu noi prieteni, ce am sa-i plantez singura. Pentru ca stiu cat o sa-i placa, lui si planetei asteia unde ne ducem veacul. Planeta de care uitam sa avem grija de cele mai multe ori.

Dar ghici? Zilele trecute plimbandu-ma prin Auchan am vazut un colt verde, unde scria cu rosu MOBILIZATRON un program social Auchan. Astfel am aflat de noua lor campanie.

 

 

 

 

In toate hipermarketurile Auchan, pe rafturile dedicate campaniei, se gaseste un produs special – setul Mobilizatron. Acesta va cuprinde un copăcel realizat 100% din hârtie reciclată iar achiziționarea lui va permite clienților, partenerilor și angajaților Auchan să contribuie, fără costuri mari de timp și bani, la îmbunătățirea calității mediului. Fondurile strânse din vânzarea kit-urilor Mobilizatron vor finanța achiziția stocului de puieți pentru plantare. Pentru fiecare copăcel simbolic achiziționat, Auchan va planta doi copaci.

Cea de-a doua parte a campaniei va fi cea de plantare și se va desfășura, în luna noiembrie, în toată țara. Plantarea va fi organizată de Auchan în colaborare cu ONGuri de mediu din toată țara, autorități locale, dar și voluntari. Toți cei care au achiziționat copăcei sunt bineveniți să participe la plantare, iar Auchan va asigura transportul către parcele. Va anunt din timp si mergem impreuna.

 

Si am facut si eu primul pas. Am cumparat trei cutii MOBILIZATRON, una pentru mine si Nick si celelalte pentru fetite. Asa simt ca am ajutat si eu, macar putin, la imbunatatirea calitatii mediului. Planeta aceasta este minunata! Eu zic ca merita macar un lucru atat de marunt, sa cumparam cate un MOBILIZATRON. (Pretul este unul simbolic)

Am avut parte de o zi superba, am povestit mult si am zambit in drum spre casa stiind ca am facut un pas marunt spre ceva mai bun! Mergem si la marele eveniment din Noiembrie si va astept pe toti alaturi de noi. Toate detaliile campaniei, le gasiti aici.

 

 

 

 

Share This Story

Events, Projects

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>