Vrei sa castigi o tinuta in valoare de 800 Lei?

Vrei? E foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la VIVO! Cluj-Napoca si ss creezi o tinuta potrivita pentru tema saptamanii in curs. Pentru fiecare saptamana de concurs sunt puse in joc cate două tinute in valoare de 800 de lei: una feminina si una masculina. Mergi in magazinele participante, iti compui o tinuta, faci o poza, un selfie in oglinda sau rogi un prieten sa iti faca o poza. Ah, mai este varianta cplajului cu produsele fotografiate individual.  Nu, nu trebuie să cumperi aceste articole vestimentare, trebuie doar să le probezi. Apoi publici imaginea pe contul tau de Facebook sau Instagram, în mod PUBLIC si sa folosesti hashtagul saptamanii respective sau #OUTFITVIVO si tag catre brandurile/magazinele de unde au fost alese produsele.

 

 

Magazinele partenere din care iti poti alege articolele vestimentare sunt: Adidas, Andu, Anna Lafaet, Benvenuti, Bigotti, C&A, Caramel, Carrefour, Decathlon, Gant, Geox, Hervis, Intersport, IQ, Jolidon, Kenvelo, Lacoste, Lee Cooper, Levi’s, Mohito, Piazza Italia, Reserved, Roma, Sofiaman, Takko, Timeout, Tom Tailor, Top Sellers şi Torry.

Saptamana aceasta tema este #OUTFITVIVOMOUNTAIN. Arata-ne cum te pregatesti pentru un traseu montan sau un weekend la munte.

Iar in saptamana urmatoare, 21-27 August, tema este #OUTFITVIVOWEDDING.  Compune o ținută elegant-casualpotrivită pentru o astfel de ocazie specială, o rochie cu o pereche de sandale sau un costum inedit prin care să ne arati ca poti afisa un stil aparte la si fara sa investesti în haine pe care cel mai probabil nu le mai vei mai purta după eveniment.

Daca vei fi desemnat castigator, vei primi ţinuta aleasa.
Nu-i asa ca e foarte simplu?

Succes!

Share This Story

Beauty, Conquest, Events

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>