TIFF -ing with Mercedes Benz.

 

 

 

Sunt cinefila! Cine ma cunoaste stie prea bine cat ma relaxeaza un film bun dupa o zi agitata. Si daca stau bine sa ma gandesc, Nick m-a dus la prima intalnire la un film, o animatie la care am ras cu gura pana la urechi. M-a cucerit de atunci!

Acesta este un articol pentru toti cinefilii de acolo, cei care stiu sa digere un film bun, cu tot cu substraturi. E un articol despre TIFF – Festivalul International de Film Transilvania si nebunia din spatele lui. Recunosc, timpul nu m-a ajutat nici anul acesta sa vad foarte multe filme, pentru ca ma impart intre jobul de a fi mama cu norma intreaga si blogger, ceea ce de multe ori imi da batai de cap si sentimente contradictorii. Si totusi, anul acesta am savurat din plin cateva petreceri, vin alb si multe povesti picante, am intalnit oameni faini cu care mi-a fost mai mare dragul sa lucrez. Stai, pauza, am spus ‘lucrez’, dar trebuie sa rectific, pentru ca nu am simtit nici macar o secunda ca as fi lucrat. M-am plimbat cu cea mai inteligenta limuzina din clasa business, Mercedes- Benz clasa E si am adunat atatea amintiri frumoase, incat sunt nerabdatoare pentru urmatoarea editie TIFF din 2018. Si cand te gandesti ca doar ce s-a incheiat capitolul 2017, dar daca ai fost macar o data in Cluj in acea perioada stii ca n-ai cum sa ratezi urmatoarea editie. Da dependenta!

Va mai rapesc cateva minute pentru a va povesti experienta mea cu Mercedes-Benz Clasa E. In caz ca nu stiati, de 11 ani, Mercedes-Benz joacă un rol principal în filmul TIFF, fiind masina oficiala. E genul de masina de care te indragostesti iremediabil, n-ai cum altcumva, iar pozele sunt sigura ca vorbesc de la sine!

Aici alaturi de Emanuel Olteanu si Teodora Rogobete.

Mai multe celebritati autohtone si vedete internationale si-au facut prezenta pe covorul rosu al Galei de Inchidere a TIFF 2017 coborand din prestigioasele limuzine Mercedes-Benz. Cel mai asteptat moment a fost sosirea lui Alain Delon, celebrul actor francez in varsta de 81 ani. Can you believe it, Alain Delon?!? Legenda cinematografiei mondiale și unul dintre cei mai influenți actori europeni din istorie, Alain Delon a acceptat Premiul pentru întreaga cariera in cadrul celei de-a XVI-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania.

 

 

 

Aici alaturi de Raluca Muresan si Bogdan Nicolai.

 

 

I-am trimis mamei o poza cu bine-cunoscutul actor si mi-a spus ca i-am facut ziua mai frumoasa. M-a facut sa zambesc. A fost o seara perfecta, am purtat o rochie rosie, am defilat pe covorul rosu si m-am intors acasa cu Mercedes-Benz. Mi-a placut enorm si am promis ca la anul sa fiu iar prezenta si mult mai activa!

Pana atunci, multumesc echipei Mercedes-Benz Romania pentru aceasta experienta!

Share This Story

Events, Outfits

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>