Golden situation…

Nu puteam sa trec atat de usor peste vacanta noastra la Paris si sa nu va povestesc despre bijuteriile pe care le-am purtat acolo. Asta pentru ca foarte multa lume m-a intrebat de ele. Am spus mereu ca accesoriile pot sa schimbe o tinuta complet si sa o duca intr-o zona total diferita.

Pe langa asta, un accesoriu ales cu grija de cineva apropiat, iti poate aminti mereu de o anumita perioada din viata ta si poate spune o poveste. O reauzi de fiecare data cand porti acel accesoriu, ca un parfum ce iti trezeste zeci de amintiri. Bijuteriile acestea o sa-mi aduca mereu aminte de zilele petrecute la Disneyland, de zambetul fetitelor, de caldura dogoritoare din Paris, de entuziasmul din sufletul meu, de mine, care pentru cateva zile mi-am permis sa fiu iar copil, fara remuscari si fara griji. O sa-mi aminteasca de o stare nefireasca de libertate si nu in ultimul rand, de cel mai frumos si pur sentiment din ochii lui Nick si al fetitelor. Am sa zambesc de fiecare data cand am sa le port pentru ca poarta urmele celei mai frumoase vacante din ultimii ani!

Bijuteriile alese de mine fac parte din ultima colectie Guess, pe care o gasiti si online aici: http://bit.ly/2tslYlP, dar si in magazinele Splend’or, Be in time si B&BCollection. 

De la inele mici, aurii cu mici pietricele, la bratari fixe, dar si subtiri cu diferite forme. Atat de elegante si de finute, incat e greu sa alegi doar un accesoriu, asa ca eu am ales 12 piese. Le puteti vedea in pozele de mai jos.

Nu e asa ca sunt superbe?

**

Nails by NailsEnVoyage.

Location : Disneyland Paris.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>