Electric Castle X Lidl Romania

De cum treci de intrarea principala ajungi pe un platou de unde se vede perfect scena principala. Tot de aici, la cateva sute de metri in fata, o roata mare, frumos colorata, la baza careia scrie Lidl Royal Wheel. Cat de tare e asta? Sincer, Festivalul acesta a inceput sa semene din ce in ce mai bine cu cele din afara. Il iau pe Nick de mana si alergam pana la baza Lidl Royal Wheel, iar dupa cateva minute eram deja undeva deasupra tuturor. De sus vezi cel mai bine toate zonele festivalului, pentru ca da, aveam sa aflu mai tarziu de fiecare zona. Royal Garden cu a ei zona de relaxare, cu sucuri fresh si muzica de mood, undeva mai sus Royal Market, magazinul Lidl, ce te atragea inca de afara cu mirosul fresh al produselor de panificatie proaspat iesite din cuptor, Royal Grill, unde puteai sa-ti faci propriile gratare, zona de camping si ale ei corturi de un albastru intens si Royal Food Court, zona de servit masa. Toate powered by LIDL. 


  


 

Nici nu conteaza daca ploua sau nu, lumea a venit pregatita, stiind ca nimeni si nimic nu o sa le strice cheful de petrecere. 
Am avut parte de 4 zile electrice, cu muzica buna, cu mancare si mai buna (sper ca ati incercat macar o data pizza de la Camionetta), plimbari pe mici poteci ce te duceau in zonele chill, cu muzica buna. Am facut poze in fiecare zona, am dansat cat ne-au tinut picioarele si am stat la povesti pana la rasarit. A fost editia mea preferata. Se vede ca oamenii implicati in organizare au facut o treaba extraordinara. Am observat asta inca de cum am intrat in Bontida, unde erau panouri ce te directionau spre parcarea imensa. 

Multumesc LIDL pentru titlul de Royal Designer si pentru intreaga experienta de neuitat. Astept cu nerabdare sa vad ce ne pregatiti la anul!

 

 

 

 

 

 

Mai jos gasiti tinutele mele purtate la festival. Pozele sunt facute de Roxana Dulama!

 

 

 

You May Also Like

3 Comments

 1. 1

  Hello
  What a blog you have!
  Love your feminine style and look!
  Great photography!
  I am over marketing and sales of multi E stores and I am wanting to bring our product to all markets using fashion bloggers to promote our high heel shoes and boots.
  If you have interest, how would such a collaboration work with you and your blog?
  Again great job and thank you for sharing!

 2. 2

  Ioana, esti misto mai pe romaneste asa 🙂
  Imi place sa te urmaresc si sa ma inspir din tinutele tale.
  Imi poti spune de unde sunt ghetele mai largi cu catarame?
  Caut o pereche de genul asta de mult timp..
  Te puup and keep up the good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>