DAY V & VI at FEERIC FASHION WEEK

Mi-am dat seama ca mi-am uitat masca faciala de hidratare prea tarziu. Eram deja in drum spre Sibiu. Adevarul este ca in toata agitatia aceasta, alergaturi de colo-colo, prea putina apa si mancare intr-o zi, prea putine ore de somn, tenul are de suferit. Simt asta in fiecare dimineata cand ma trezesc cu tenul uscat si ochii usor pufosi. E putin trecut de ora 11, ceea ce inseamna ca am pierdut micul dejun. Ma ridic cu greu din pat si imi fac o cafea instant, neagra, exact ce am nevoie dupa prea putinele ore de somn. Ma uit rapid peste programul din urmatoarele doua zile (ultimele, de fapt) si imi dau seama ca sunt destul de aglomerate.

Prezentari dupa prezentari, dar haideti sa va spun mai bine ce avea sa se intample in urmatoarele zile :

Ziua a cincea a început cu o colecţie elegantă şi rafinată, semnată de Cylia Dorra. Evenimentul a avut loc la ora 14, în curtea Palatului de vară “Brukenthal” din Avrig, unde modelele au prezentat ţinutele designerului libanez, alcătuite din rochii din tulle şi alte materiale fine.
De la ora 17, moda s-a mutat în gospodăriile Muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, unde Lavinia Ilieş şi Sebastian Roncea şi-au prezentat cea mai nouă colecţie. „Solar Plexus” este creată pentru sezonul primăvară – vară şi cuprinde zece ţinute feminine şi zece ţinute masculine.

 

Paulita Errazuriz a continuat seria defilărilor, la ora 20. La Pasajul Scărilor, designerul şi-a prezentat o colecţie ce aminteşte de viaţa anilor ’60, dar şi de stilul de viaţă din Berlin, Londra ori Paris. Designerul din Chile a avut ca principală sursă de inspiraţie povestea de dragoste dintre Romeo şi Julieta. Modelele au purtat rochii în culori vii, accesorizate cu
diverse aplicaţii şi broderii.

 

 

 


De la ora 22, iubitorii de modă au fost aşteptaţi la Redal Expo cu o surpriză din parteaLenor, unul dintre partenerii Feeric Fashion Week 2017, care a prezentat şi o colecţie inspirată din natură. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa Adelei Popescu, ambasador Lenor, sub genericul Inspired by Nature.

 

Seara s-a terminat cu prezentarile Michelangelo Winklaar, Bianca Popp, Bardash si Danila Olivieri, Stefano Sberze
și Elisa Mazza.

 

Ultima zi la Feeric Fashion Week a inceput cu prezentarea colectiei Adrianei Goilav la Depul CFR. Ţinutele în tonuri vii au colorat, de la ora 17, pădurea de la ieşirea din Sibiu, spre Răşinari, unde modelele au putut fi admirate purtând colecţia semnată de Sarah Jessy Jones, la care spectatorii au ajuns cu tramvaiul.

 

 


Gala Feeric, unul dintre ele mai aşteptate evenimente din agenda celui mai important festival de modă din Europa de Est ce se desfăşoară în Sibiu, a fost mutată, din Piaţa Mică, la Redal Expo, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Gazdele
evenimentului au fost Cosmina Păsărin şi Derek Warburton, ambasadorul internațional al celei de-a zecea ediţii a Feeric Fashion Week, prezent pentru prima oară în România. Derek Warburton este proprietarul și directorul de creație al revistei Lapalme Magazine, distribuită pe ambele coaste ale Americii, în special în New York și Los Angeles.

 

 

 

 

 

 

Ultima seară pe Feeric Venue a găzduit şase colecţii ale designerilor români şi străini. Ivan Sighinolfi, Aida Lorena, Andreea Ciungan, L’Atelier Ioana Călin., Diana Caramaci si Luna Morgaciova.

 

 

 

Eu am purtat o rochie semnata Almaaz Couture, pe negru si albastru.

 

Si s-a incheiat editia cu numarul X Feeric Fashion Week. Sincer, zilele au zburat cat am stat acolo. M-am bucurat enorm sa ma reintalnesc cu Mitichi si cu intreaga echipa, cu restul bloggerilor. Sa stam la povesti pana noaptea tarziu, sa alergam de la un show la altul, sa facem planuri pentru editiile viitoare, sa cream noi amintiri. In cele din urma, am ajuns sa ma simt parte de echipa Feeric sau mai bine zis familia Feeric, cum le place lor sa spuna, tocmai de aceea mi-e atat de drag sa ma reintorc an de an in Sibiu, alaturi de ei. Ma bucur tare sa vad ca festivalul a crescut atat de frumos si astept cu nerabdare urmatoarele editii!

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>