In Belgium with C&A AW17

Saptamana trecuta am fost in Belgia, mai exact in Antwerpen, in press trip, alaturi de C&A. Am petrecut 24 de ore in Belgia, cazati fiind in inima orasului. De la micutul meu geam din camera de hotel, se vedea ‘Cathedral of Our Lady’ cum spun ei, catedrala romano-catolica, una dintre cele mai mari atractii turistice ale orasului. In aer se simtea miros de wafe si la fiecare colt se serveau cartofi prajiti. Asta pentru ca ei au inventat deliciul acesta culinar. Sau cel putin asta sustin.

Daca ajungeti prin acest cochet orasel e musai sa vizitati piata centrala (Grote Markt), Primaria şi statuia lui Brabo (in aceasta perioada a anului fiind in renovari). Gara si portul, doua obiective la care noi nu am ajuns datorita timpului scurt. Ins chimb, am admirat casele breslelor din secolul XVI: cladiri inalte, cu fatadele deschise in ferestre imense, apropiate si cu acoperisuri ascutite, decorate cu statui aurite si am reusit sa vizitam Muzeul Rubens si Expozitia Margiela, anii petrecuti la Hermes.

Se spune despre locuitorii din Antwerpen ca ar fi printre cei mai fericiti oameni si pot spune ca am simtit intens starea de buna-dispozitie si de destindere plimbandu-te in voie prin intregul oras, alaturi de colegii mei : Sandra Bendre, Ioana Grama, Emanuel Iuhas, Amir Dobos, Catalina Oprea, Andreea Leta si Mirela Ujica. Pentru evenimentul din seara respectiva, NEW C&A AW 2017, am purtat o tinuta C&A. Am admirat tinutele propuse de C&A si ne-am ales favoritele. Si tare mi-as dori sa ajunga si la noi in magazin, nu de alta, dar inca mi-a ramas gandul la unele piese.

Hai sa vedeti pozele!

 

 

 

 

 

 C&A AW17 new collection :

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>