There is nothing like a beautiful spring day

 

 

 

Asa cum spune si titlul postarii de azi, nu exista nimic mai frumos decat o frumoasa zi de primavara! Cel putin nu-mi pot imagina nimic in momentul de fata. Asa ca am iesit la poze, cat soarele inca ne urmarea pasii timizi pe strazile inguste ale orasului, cautand cei mai frumosi pomi infloriti din vecinatate. Si am gasit, nu unul, nu doi, ci la fiecare casa macar unul. Si in momentul acela mi-am dorit si eu o curte plina de flori : magnolii, zambile, lalele, bujori si hortensii! Sa ma imbat zilnic cu irezistibilul miros al florilor, in timp ce ma las pierduta printre ele! Mai trebuie doar sa ma gandesc cum ii pot explica Alaskai (samoyedul nostru) ca florile nu sunt jucarii si ca ar fi minunat daca nu le-ar roade/rupe…..Daca va vine voua o idee, o astept cu drag in casuta de comentarii!

 

 

Btw, hanoracul acesta frumos, in culoarea unei acadele, este semnat Moja si il gasiti aici.

Iar cizmele peste genunchi sunt PublicDesire, comandate acum 2 ani, gasiti ceva asemanator aici si aici.

Ochelarii ii gasiti aici.

 

 

 

Sper ca aveti o primavara minunata, sa profitati de fiecare rasarit si apus, acum cand totul renaste!

 

 

Share This Story

Dresses, Outfits

You May Also Like

3 Comments

  1. 1

    Draguta imi spui te rog daca pantofii public desire sunt cat de cat comozi? Mai am nevoie de o pereche pentru nunta si mi-am gasit ceva la ei. Mersi din suflet! Esti tare cute toata asa roz:)

  2. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>