Meet Alaska, our little puppy!

 

 

 

 

Haideti sa va fac cunostinta mai indeaproape cu catelusa noastra, Alaska, un pui de samoyed, de 4 luni. Este jucausa, simpatica si ne aduce zambetul pe buze de fiecare data, fara exceptie. Micul pui de samoyed e un cadou primit de fete, de ziua lor (multumim Codruta & Paul!). O mare bucurie pentru ele, o surpriza frumoasa pentru noi. Am vrut de mult timp sa-i fac poze, dar va dati seama ca nu sta si nu vroiam sub nicio forma sa o chinui. Si totusi, ieri a fost extrem de linistita, s-a asezat langa mine si a asteptat ca Nick sa apese butonul aparatului foto de nenumarate ori. M-am bucurat enorm, pentru ca eram sigura ca multi asteptati poze cu noua membra a familiei. Hai sa vedeti ce a iesit si sa-mi spuneti daca nu e cel mai dragut catel pe care l-ati vazut in ultima perioada!

 

 

 

 

Ce am purtat?

Pantaloni / RaspberryFashion,

top/HERE,

Botine/ALDO,

Ochelari/ C&A.

 

 

 

 

Pantalonii sunt RaspberryFashion.ro, made in Romania. Si da, gasiti foarte multe modele frumoase, mai jos un top 6 pantaloni chic, tot de la ei de pe site :

 

 

 

 

 

 

 

 

1/2/3/

4/5/6.

 

 

 

 

 

Share This Story

Outfits, Pants, Style

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>