Diary : first week of January 2017

Hello beautiful ladies! Am trecut cu brio peste prima saptamana a noului an. Luni am trimis cateva mailuri cu urari de anul nou si am strans prin casa (ce-i drept era un dezastru dupa weekendul ce tocmai trecuse), marti si miercuri am fost la cumparaturi dupa care am fugit la poze, joi am avut prima intalnire pe anul acesta (da, avem noi proiecte), iar vineri am editat cateva poze. Azi stam in pat, ne bem cafeaua la caldura si rasfoim ziarul. Cum n-ai mai luat ziarul de ceva vreme?!? Nu stiai ca e cel mai cool moment al diminetii?

Stiu, de cele mai multe ori e laptopul in fata noastra, dar din cand in cand imi place sa plec de dimineata la cumparaturi, sa cumpar lapte, biscuiti, flori si ziarul din ziua respectiva. E altceva. Try it, you will love it, i promise!

Planuri pe azi? Ei bine, cum e ziua mea si a fetitei mele, Maia – Ioana, de nume, ne vedem cu prietenii pe seara, iar pe la amiaz cred ca am sa ma incumet sa gatesc ceva bun pentru mine si Nick. Apropo, la multi ani de ziua numelui, Ion, Ioana si derivatele! Sa aveti o zi minunata si un an pe masura!

Mai jos, cateva cadre surprinse intr-o zi (prea) friguroasa. Port aceasta blana artificiala semnata L’armario, ce fara doar si poate, si-a facut datoria si m-a protejat de frigul insuportabil ce s-a instalat in  oras. Nu stiu la voi cum e, dar la Cluj sunt -14 grade Celsius, can you believe it? Brosele aurii sunt cumparate de la H&M , basca este choies.com (momentan out of stock) si geanta Concept15.

 

Kisses & hugs,

Ioana

Share This Story

Coat, Outfits

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>