Relaxare prin culoare #ChristmasEdition

Tocmai m-am intors din oras unde am facut ultimele cumparaturi de Sarbatori. Orasul e atat de frumos impodobit, o atmosfera de sarbatoare te loveste la fiecare colt, vin fiert si kurtos kalacs, luminite si oameni grabiti cu bratele pline de cadouri. Maia & Rai sunt in extaz si asteapta cu sufletul la gura sa vina Mos Craciun.

Stiti, iubesc perioada aceasta. Si recunosc, de cand sunt mama, ma bucur si iubesc si mai tare aceasta perioada. Ma bucur de fiecare fulg de nea, de fiecare colinda, de bradutul nostru de Craciun, de cadourile pe care le pregatesc pentru cei dragi….Si pentru ca am adus aminte de cadourile pentru cei dragi, ultimele cadouri trebuie sa ajunga zilele acestea. Le-am comandat de pe site-ul www.relaxareprinculoare.ro si sunt cateva seturi de pictura, mai exact o panza pe un cadru cu o imagine, care este impartita pe zone de mai multe linii de albastru deschis. Fiecare zona este marcata cu numere ce corespund unei anumite culori. In pachet mai gasiti si culorile aferente zonelor si trei pensule de marimi diferite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prima comanda de pe sit-ul lor a ajuns acum o saptamana si ne-a placut atat de mult, incat ne-am inchis tot weekendul in casa, lucrand la ele. Recunosc cu mana pe inima ca este una dintre activitatile noastre preferate. Pentru cateva ore, in casa noastra a poposit linistea. Da, se poate sa fie liniste in casa chiar si cu doi copii. E pe incercate! Tablourile sunt atat pentru copii, cat si pentru adulti si daca cumva nu stiti ce sa mai cumparati pentru cei dragi, un tablou este o idee foarte buna. Nu degeaba se numeste site-ul relaxare prin culoare!

 

 

 

Ah, si aveti si o reducere de 15% folosind codul CADOUIOANA la finalul comenzii!

Poate va intrebati ce alte cadouri am luat. Ei bine, sub brad stau frumos aranjate cateva sticle de Angelli, cutii cu bijuterii, doua esarfe, numai bune pentru perioada aceasta, manusi si o caciula din blana ecologica, un cos plin cu dulciuri, panettone, un parfum, un choker din trei randuri de perle, o plasuta de mandarine (n-ar mai fi Craciun fara ele), cateva creme si bineinteles, jucarii.

Tu ce cadouri ai pregatit sub brad?

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>