Happy New Year babes!

 

 

Wow, ultimele ore din anul 2016. Cine ar fi crezut ca un an poate sa ‘zboare’ cu atata usurinta? Ma multumesc cu faptul ca a lasat in urma lui noi prietenii, proiecte frumoase, clipe de neuitat! Am devenit o persoana mai bun, spun eu, dupa acest an, din toate punctele de vedere. Am invatat sa apreciez oamenii si momentele petrecute cu ei. Am invatat sa iert si sa nu mai fiu atat de dura cu mine. Am invatat din fiecare greseala pe care am facut o si crede-ma, am facut multe. Am invatat sa ma bucur de fiecare zambet oferit de fetitele mele. Am invatat sa spun ‘multumesc’ de cate ori a fost nevoie, nu-i asa Nick?!?

Am invatat sa apreciez cu adevarat momentele petrecute cu familia. Timpul mi-a demonstrat pentru a mia oara ca e bine sa ai (macar) o sora pe acest Pamant, pentru ca, nu-i asa, nu exista prieten mai bun decat sora ta!

 

 

 

 

 

 

Si nu in ultimul rand, am invatat ca fara voi nu as fi azi aici, scriind aceste randuri cu atatea emotii. Am mai petrecut un an impreuna. Un an generos in care multe dimineti m-au prins in aeroport, intalniri rapide la Bucuresti, proiecte frumoase cu Angelli, Heineken, Stada Boutique, LookTV, Glamour Romania, C&A, C-thru, Furla, Farmec, Color Run, Guess & Liu Jo via UnicBrands.ro, Iutta, Babyliss, Feeric Fashion Week, Manuri Clothing, Avenue des Roses, Lavanda Sky, Yvette Hass si multe altele. Va multumesc ca mi-ati fost alaturi in acest an minunat!

Ne asteapta un an nou impreuna, surprize, cateva schimbari….pentru ca orice final (in acest caz de an) aduce si un nou inceput!

Pentru ca anul 2017 o sa fie anul nostru, va promit!

La multi ani, frumosii mei! Sa aveti o seara minunata si un inceput de an spectaculos!

 

 

 

 

 

 

P.s. In poze port o rochie din paiete, intr-o superba nuanta de rosu, de la magazinul Griffes Romania. Da, iar Griffes Romania, pentru ca la ei am gasit lucruri deosebite! O sa mai auziti cu siguranta de acest magazin si in noul an!

 

 

 

 

Share This Story

Uncategorized

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>