Same old thoughts

 

 

 

E o dimineata clasica de toamna. Peste oras s-a asezat un strat gros de ceata, ploua marunt si un aer apasator de nostalgie pluteste in aer. E perioada potrivita pentru layere si probabil acesta este singurul lucru care imi place cand vine vorba de ‘frig’ . Acum este momentul cand poti combina cu usurinta piesele basic din garderoba cu elemente cool ce se regasesc in topurile ‘must-have’ facute de editorii celor mai in voga publicatii tiparite si nu numai.

Eu m-am jucat azi cu clasica rochie neagra, de data aceasta cu volane, foarte feminina si delicata. Am vrut sa o duc intr-o zona casual, asa ca am adaugat vesta din denim, dar totusi cu un aer cool, usor sexi, datorita dresurilor si a cizmelor peste genunchi.

Sunt cateva elemente de tranzitie aici, care o sa va faca trecerea dintre sezoane mai usoara, cum sunt cizmele peste genunchi. Pentru ca sunt versatile si foarte actuale, mai mult, e acel model ce se aseaza bine si frumos pe picior, avand tocul super comod.

Geanta Valentino este pata de culoare a tinutei si piesa statement. Nu am gasit varianta pe galben online, asa ca am lasat cateva linkuri mai jos spre varianta nude & rose.

 

 

 

Va spuneam de aerul acela apasator de nostalgie la inceputul articolului….e musai sa inchei cu el. E inca aici, de parca ma urmareste din spate. O fi doar vremea sau poate luna Octombrie si faptul ca ziua mea se aproprie cu pasi repezi si eu nu am facut inca niciun plan…..

 

 

 

 

img_9853c

img_9875c

img_9886c

img_9939c

img_9943c

img_9952c

Shop my outfit :

Dress/HERE,

Denim Gilet/ Asos,

Boots/HERE,

Bracelets/Yvette Hass,

Bag /Valentino shop similar HERE & HERE,

Sunglasses/HERE.

img_9921c

img_9864c

img_9882c

img_9888c

img_9950c

img_9948c

Share This Story

Dresses, Outfits

You May Also Like

7 Comments

 1. 1
 2. 3

  Imi place mult tinuta, vesta din denim ii da un aer super cool si o echilibreaza in acelasi timp.
  In ciuda vremii, eu astazi chiar m-am trezit cu o stare de bine si cu mult optimism.
  Sa ai o saptamana minunata !

  fashionsofa.net

 3. 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>