September got me like….

 

 

 

 

Prima zi a lunii Septembrie m-a gasit asa…..salopeta Choies, sandale si geanta aceasta super fluffy, care din pacate e out of stock pe culoarea aceasta, dar o gasiti in varianta pe alb (link la finalul articolului). Se spune ca e mereu vara undeva si imi place mult vorba asta. Sunt o mare devoratoare de tot ce inseamna vara : mare, piele maslinie, dimineti cu miros de iarba proaspat taiata, pepene rosu, inghetata de la colt de strada, lapte de cocos pe plaja, mirosul de vata de zahar raspandit in parc, flori, sunetul greierilor in miez de noapte s.a.m.d. Si vara mea continua, cu o saptamana in Grecia, in Halkidiki. Nu am mai fost in zona, nu stiu ce ma asteapta, dar sincer, tot ce imi doresc e sa aud sunetul marii, sa simt briza cum se joaca prin parul meu si sa construises castele de nisip cu fetele. Vacanta ideala!

Luni pornim. Pana atunci, vreau sa va invit sa va inscrieti in echipa mea Glamour Street Fashion Show . Tot ce trebuie sa faceti este sa uploadezi o poza de street style inspirata dintr-unul din cele 10 trenduri ale toamnei, le gasesti aici si un scurt video in care te prezinti. Inscrie-te aici si ai sansa sa castigi o multime de premii! Pe langa premii, iti promit o seara pe cinste!

Si daca ai intrebari sau vrei sa te ajut in conceperea tinutei, I’m here! (sau scrie-mi pe mail [email protected] nu ma deranjezi, ba chiar ma bucur). Spor la poze, lovely ladies!

 

 

 

 

 

IMG_7007cIMG_6953c IMG_6958c
IMG_6970c IMG_6974c IMG_6978c  IMG_6991c   IMG_7024c IMG_7031c IMG_7013c IMG_7041c IMG_7046c IMG_7037cIMG_7055c

 

**

In poze port : 

Salopeta/Choies, sandale/PublicDesire, geanta/aici, choker/aici

Share This Story

Dresses, Outfits

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

    Halkidiki e zona foarte frumoasa, cu siguranta o sa va placa si e perfecta pentru vacantele cu cei mici. Eu am fost acum 2 ani si am ramas indragostita de loc si de Grecia <3
    Sa incercati cat mai multe plaje pentru ca fiecare dintre ele are cate ceva special: apa, nisipul, peisajul, fiecare aduce cate ceva nou.
    Distractie placuta si un timp minunat ! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>