My September in Greece

M-as muta in Grecia! Nu stiu daca e doar sentimentul acela frumos pe care doar o vacanta ti-l poate oferi, locul acesta feeric, mancarea ce imi face cu ochiul la fiecare colt, oamenii veseli sau palmierii impozanti ce ii gasesti la fiecare pas. O fi fericirea din ochii fetitelor sau diminetile petrecute in fata marii, o fi briza de pe faleza sau casele lor de un alb imaculat. Poate taverele lor vesele ce isi ‘striga’ clientii dis de dimineata , oamenii pe scutere ce roiesc in jurul nostru sau doar stradutele inguste pline de turisti.

O fi nisispul fin si apa calda in culoarea turcoazului sau poate doar vapoarele ce vin si pleaca, incarcate cu atatea sentimente. O fi muzica lor ce te poarta parca pe alte meleaguri….

 

 

 

img_7449c img_7444c

img_7425c img_7431c img_7452c img_7457c img_7460c img_7470c img_7496c img_7524c img_7538c

 

 

P.s. In poze port o rochie galbena de la DivaCharms si sandale C&A. Cerceii sunt dintr-o colectie mai veche H&M. 

Va pup tare, tare din frumoasa statiune Halkidiki!

 

You May Also Like

7 Comments

 1. 1

  Daca te-ai muta in Grecia, din pacate nu ai mai avea jobul asta (nu sunt fashion bloggers care sa traiasca prin asta) si nu stiu daca ai avea job in general in ziua de astazi din pacate. Dar e super pentru vacanta desigur!

  • 2

   Chiar m-am uitat pe net si am vazut ca sunt cativa bloggeri cunoscuti din Grecia, nu stiu insa daca chiar locuiesc acolo sau sunt mai mereu in deplasare. Ca si vacanta e minunata Grecia, am fost de atatea ori…. si totusi, parca nu ma satur! te pup!

 2. 3
 3. 5
 4. 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>