Best of Naples

Azi mi-am citit hororscopul dupa foarte mult timp. Totul s-a intamplat intr-un moment de respiro pe care l-am avut in taxi, cand in mainile mele a ajuns o revista ce era deschisa exact la pagina cu hororscopul. Predestinat.

Scorpion.

“E momentul ideal pentru a începe o nouă aventură sau a încerca noi direcţii în carieră. Nu mai fiti sceptici si faceti ce va indeamna constiinta.” 

Mai sa fie, o noua aventura?!? Revenind la ale noastre, pe langa agitatia din ultimele zile, cred ca era si normal dupa ce am ‘disparut’ timp de 8 zile de pe fata Pamantului si m-am trezit direct in Paradis, va mai sunt datoare cu cateva poze din Naples (Napoli) si Insula Capri. Si avem asa….

Ladies and gentlemen,  Naples.

IMG_0263c

IMG_0253c IMG_0286c

Cladirile sunt atat de apropiate incat ai impresia ca nu o sa mai iesi niciodata de pe acele stradute inguste, unde atarna rufele colorate ale localnicilor. Nu iti dai seama exact care straduta e pietonala si care nu, din moment ce oamenii si scuterele sunt peste tot, accelerand nervos in drumul lor spre destinatie. La fiecare pas cate o icoana/statueta ingradita ce lumineaza de la cativa zeci de metri distanta. Cu siguranta Naples este o experienta interesanta. Pizza este la ea acasa, iar de paste, inghetata si parjiturele ne-am facut plinul pentru urmatoarele 5 luni. Am batut stradutele in lung si in lat ore intregi, pe dealuri, in port, la castel, prin Centru Vechi unde lumea statea pe strazi si asculta muzica live, netinand cont de orele tarzii la noptii. Ne-am pierdut pe cele mai ciudate stradute si am intalnit oameni de toate soiurile.Atmosfera de acolo este una de ‘rush hour’ la orice ora din zi. Ajunsa acolo mi-am dat seama ca imi pare rau ca nu am permis pentru scuter. Cate locuri ascunse as fi putut sa vad, stradute uitate de lume, oameni cu o cultura diferita in habitatul lor, vegetatia cu caracter mediteranean, localuri plasate strategic departe de ochii curiosilor…. Si mi-am promis ca pe cand ma intorc, am sa bat fiecare coltisor cu scuterul oprindu-ma din loc in loc pentru a importaliza momentul si a scrie noi amintiri.

  • eu am purtat o salopeta comandata de pe Choies, gasiti ceva asemanator aici.

 

 

IMG_0289c IMG_0288c IMG_0286c IMG_0275c IMG_0272c IMG_0266c IMG_0257c IMG_0246c IMG_0244c IMG_0239c

Share This Story

Italy, Travel

You May Also Like

6 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>