M • A • C Cosmetics | Toledo |

 

 

 

Salutare! E momentul sa va povestesc putin despre noua colectie MacCosmetics, Toledo. Cum as fi putut sa nu scriu despre ea?!? Are toate ingredientele unei colectii de succes : de la ambalajul modern, in alb-negru, la culori si texturi, pana la cuplul din spatele colectiei, Isabel si Ruben Toledo.

 

Isabel si Ruben Toledo, cel mai romantic cuplu al modei, sunt recunoscuti  pentru opera lor premiata şi plina de fantezie din domeniul design-ului vestimentar, dar si al ilustratiilor.  Inceputul acestui noi sezon ne aduce o colecție unică cu M • A • C tocmai pentru a sculpta, a da o pata de culoare și a transforma fata, in cel mai bun mod posibil. Inspirat de noțiunea de “frumusete ca artă,” The Toledos’ ne prezinta o abordare tridimensională pentru machiaj conceput pentru a inspira jocul fără sfârșit.

IMG_6442 IMG_6457copy

 

 

Ce am incercat?

 

Modern Twist Lash mascara, ofera genelor volum, lungime si curbare. Are o pensula inovatoare generand un contur profund al ochilor. E un must, sa il incercati in magazin, cu siguranta o sa va placa.

 

 

IMG_6698 copy IMG_6703copy

 
Sweet Allure fardul de obraz, este perfect pentru perioada primavara – vara, are acoperire medie si o finisare luminoasa. Blushul Ombre este disponibil in 3 tuse de culoare, pentru fiecare tip de ten. E cu mine in geanta, zi de zi. 

 

 

IMG_6446copy IMG_6715copy

 

Gloss de buze, , cremos, intr-o culoare puternica de rosu. Acel rosu pe care cu greu il gasesti, acum va sta la dispozitie. I’ll give you: Pink Ruby.

 

IMG_6719copy IMG_6442

 

 

Puteti sa incercati toate produsele in Iulius Mall, la MAC Cosmetics, unde fetele va asteapta pentru a va spune mai multe si pentru a va ajuta sa alegeti culorile potrivite.

Mai multe informatii despre produse, dar si despre serviciile pe care le gasiti in magazin gasiti pe pagina oficiala de Facebook, aici : MAC Cosmetics

 

11101399_804408192969400_9135173930727281964_o

 

 

 

 

P.s. La Cluj ninge. Fulgii de zapada danseaza in fata mea. Ne desparte doar un geam si simt cum mi se face pielea de gaina. Mi-am mutat hainele de iarna undeva la parter, frumos aranjate in cutii de carton. Departe de mine gandul sa mai scotocesc prin ele lunile acestea.

Asa ca, te rog, primavara, haide!

**

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>