Bag Expo la Iulius Mall

 

 

 

Salut! Cum sunteti in aceasta dimineata? Eu pregatesc rubrica Shop my Closet. In cursul zilei de azi o sa gasiti noi produse : fuste, pulovere, rochii, genti, cizme etc. Just in time for weekend!

Intre timp, poze cu ultimele achizitii de la Targul de Genti din Iulius Mall, care se desfasoara in perioada 21 – 25 Ianuarie (detalii gasiti pe blog Iulius Mall, click aici). Din sutele de genti aflate pe standuri, am ales doua, total diferite. Una pentru mine, cea galben lime, care acum asteapta cuminte vara, sau macar primavara pentru a iesi la aer si o geanta clasica, curata, neagra, eleganta pentru sora mea, proaspat avocat.

 

IMG_5390 IMG_5386 IMG_5382copy

 

 

 

 

Care geanta va place mai mult?

P.s. Azi dimineata citeam un articol despre genti, mai exact ‘Ce spune geanta ta despre tine?’ care mi s-a parut destul de dragut.

Gasiti textul mai jos :

“Geanta XXL – Daca esti fana a acestei genti, inseamna ca esti o persoana cu mai multe pasiuni. Multe fete nu pot renunta la acest tip de geanta, deoarece poate fi purtata in fiecare zi si este foarte incapatoare. Actrita Sienna Miller a fost vazuta deseori purtand o astfel de geanta. Este geanta perfecta a femeilor cu personalitare creativa, care se straduiesc sa fie perfecte tot timpul s isa se ridice mereu la inaltimea situatiilor intalnite.

Geanta structurata sau “geanta de doctor”
 – O femeie care poarta o geanta structurata cu multe buzunare si compartimente este una care a gasit un echilibru intre partea sa feminina si delicata si partea sa de luptatoare indarjita. Suficient de delicata incat sa fie prioetenoasa, dar si suficient de sobra, aceasta geanta este prietena femeilor care vor sa armonizeze mai multe parti ale vietii lor.

Geanta de bowling – Este o geanta mare care se potriveste femeilor care au multe zile la rand aglomerate. Cursuri sau serviciu, pranzul cu fetele si apoi un spectacol de teatru…cam astea ar fi lucrurile notate pe agenda unei fete care poarta o astfel de geanta. Mesajul pe care il transmite o astfel de geanta este ca esti inca singura, dar stii exact ce vrei de la viata. De asemenea, este geanta care reprezinta o personalitate atenta si iubitoare, dispusa sa isi ajute mereu prietenii si sa fie acolo unde este nevoie.

Plicul – Este purtat de fetele care se descurca in orice situatie si stiu sa se descurce cu lucrurile esentiale. De asemenea, este accesoriul preferat de fetele increzatoare, care atrag de obicei atentia tuturor atunci cand intra intr-o incapere. Sarah Jessica Parker este una dintre iubitoarele de plicuri. Ea apreciaza mai ales plicurile vintage si daca acesta este si cazul tau atunci mesajul pe care geanta ta il transmite este acela ca esti o femeie care stie sa aprecieze loialitatea, lucrurile bine facute si profesionalismul. “

Sursa aici.

**

 

Share This Story

Uncategorized

You May Also Like

5 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Ce dragute sunt gentile, sa le purtati cu drag 🙂 am fost si eu la Expo, dar nu am gasit ceva care sa imi placa foarte mult, asa ca am plecat cu mana goala de acolo.

    Foarte dragut si textul despre genti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>