Zoom In |

 

 

Una dintre vestele mele preferate si cand spun asta am toate motivele : are o culoare foarte interesanta, un aspect cat se poate de natural (desi e artificiala), e calduroasa si merge la orice. Sau mie cel putin imi vine sa o iau la orice : jeansi, pantaloni de piele si peste pulovere XXL purtate ca si rochii. O gasiti online, pe doua culori, gri si pe negru.

Si pentru ca tot am facut cumparaturi online (guilty as charged) am adaugat in cos si o pereche de cizme intr-o culoare interesanta, gri prafuit. Le am si pe negru de anul trecut, dar sunt atat de comode si de versatile incat am pe wishlist aceeasi pereche de cizme pe nude. I know, I’m crazy.

 

IMG_0360 IMG_0373 IMG_0376 IMG_0378 IMG_0380 IMG_0354 IMG_0381

 

 

What’s next? Saptamana aceasta incepem cumparaturile de Craciun, incepem sa facem liste si sa cautam retete pentru cei mai buni cozonaci. Saptamana aceasta impodobim casa si cumparam betele pentru bradul de Craciun. Al nostru o sa fie auriu cu funde mari. Al vostru? Vanam cadouri frumoase prin oras, pentru parinti, iubiti, frati si surori. Va invit sa ‘colindam’ impreuna orasul dupa cele mai cool cadouri pe Instagram (@ioanacarmen).

 

Screen Shot 2014-12-08 at 10.08.59

 

 

 

 

Check the links below .

 

Grey vest/HERE,

Boots/HERE,

Leather pants/Zara,

Blouse/HERE,

Bag/BagExpo IuliusMall. 

 

 

 

 

P.s. So happy to meet u Andreea! Sunt mandra sa am cititoare atat de dragute. Kisses & hugs!

IMG_0390

 

 

 

 

Share This Story

Outfits

You May Also Like

10 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>