New Season Must-Have

 

 

Ce alegem din tendintele noului sezon? Multe trenduri sunt reinterpretate, altele sunt proaspat iesite de pe catwalk. Deja stim ca nu tot ce e in trend e frumos (pentru noi), poate nu ne resprezinta sau nu scoate in evidenta ceea ce avem noi mai bun si nu se muleaza personalitatii noastre. Nu avem un corp androgin, picioare lungi si subtiri, 90-60-90 si poate nu ne sta bine in all white.

Ce spun expertii ? Se vorbeste despre linii curate, siluete cocoon și outfituri androgine din blana, cape si pene, colecțiile din noul sezon ne ajuta sa tinem frigul la distanta. Ceea ce e bine, ne-am saturat sa zgribulim in miez de iarna in geaca de piele si cu pulover. Ne pregatim de o iarnă colorata, printuri saizeciste si mult auriu.

 

 

Inca se poarta paltoanele oversized si trendul military. Si aici, sa ne intelegem, exclus tinte! E inca cald afara, dar noile colectii si-au intrat deja pe rol. E momentul sa facem curat in garderoba si sa pastram doar acele haine pe care stim sigur ca le vom purta. Cat despre accesorii, I’ll choose classic. Un ceas intr-o frumoasa nuanta de auriu sau argintiu, palarii in tonuri frumoase de burgundy sau esarfe cu printuri care sa completeze de minune tinuta. Top 5 tendinte ale noului sezon in care eu ma regasesc cel mai mult si care sper sa va placa si voua!

 

 

1. Paltoane oversized.

Untitled-1

 

 

 

 

1/HERE, 2/HERE, 3/HERE.

 

 

2. Rochia de piele.

 

Untitled-3copy

 

 

 

1/HERE, 2/HERE, 3/HERE.

 

3. Military Kaki

 

Untitled-4

 

1/HERE, 2/HERE, 3/HERE.

 

4. Monochrome

 

Untitled-5

 

 

1/HERE, 2/HERE, 3/HERE.

 

5. Poncho/Capa

 

Untitled-6

1/HERE, 2/HERE, 3/HERE.

 

 

Voi ce aveti pe lista voastra de cumparaturi pentru toamna?

 

 

 

Share This Story

Style

You May Also Like

4 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Buna Ioana, am o intrebare referitoare la comenzile de pe sheinside. As dori sa imi comand insa nu stiu exact cum se procedeaza, iti livreaza curierul coletul acasa sau trebuie ridicat dintr-un anume loc (posta).
    Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>