Neutrals

 

 

 

În timp ce toamna se așterne pe străzile Clujului și totul se colorează în tonuri calde de marouri, garderoba mea îmbrățișează tonuri neutre de gri și negru. Mai exact, geaca din piele ecologică cu tăieturi în partea din spate și perechea de jeanși pe care o vedeți în imagini. Nu am vânat aceste culori, dar am vânat această geacă de la începtul verii cand a ajuns să fie Out of Stock în doar cateva ore. Bad luck! Cumva această tranziție, vară – toamnă, mă face să aleg pentru început piesele de bază, printre care se numară și jeanșii rupți, cu aspect uzat (dar sa nu exgerăm, totuși, cu taieturile), care au rămas înca în topul preferințelor mele. Sunt cea mai versatilă piesă pe care o dețin în garderobă și vă recomand și vouă să aveți cel puțin o pereche (clasici, conici, uzati etc). O să vă scoată din multe încurcături.

 

**

 

 

IMG_4169copy IMG_4173copy IMG_4176copy IMG_4180copy IMG_4188copy IMG_4221copy IMG_4231copy IMG_4233opy

 

 

 

 

 

Ce port? 

Jacket (on SALE)/HERE,

Ripped jeans (on SALE)/ HERE,

T-shirt/H&M,

Heels/Zara,

Bag/ExpoBag Iulius Mall.

**

 

 

 

P.s. Pe diseară avem o invitație la prezentarea de modă FRANK WALDER care sună cam așa:

” The Family Outlet, în parteneriat cu Asociatia Plus Size Model România, vă invită, luni, 29 septembrie 2014 orele 19:00 în clădirea Cazinoului din Parcul Central Cluj Napoca, la prezentarea de modă FRANK WALDER TOAMNĂ-IARNĂ 2014!

-intrarea este liberă –

Ne vedem acolo!

 

 

 

Share This Story

Outfits, Skinny jeans

You May Also Like

7 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>