Expo Bags in Iulius Mall

 

 

Morning! Sunt extrem de fericita azi. Atat de fericita, cum este orice femeie care a venit acasa cu doua genti noi (ieri). Daca nu ati vazut pozele de pe Instagram, va spun acum ca zilele acestea, Clujul se bucura de cel mai mare targ de genti din tara, ce are loc in Iulius Mall, pana duminica (inclusiv). Gentile au preturi incepanad de la 50-60 Ron si ajung la cateva sute de Ron si le gasiti disponibile in toate culorile : rosu, verde, albastru, diferite nuante de nude, cu aplicatii aurii sau argintii dar si negre – clasice.

 

Ce am purtat?

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu am zile in care simt nevoia sa port sneakersi si jeansi uzati dar si zile in care tanjesc dupa o camasa cu un aer romantic si o palarie cu boruri mari. Cam asa a fost ziua de ieri. Tonuri de nude si animal print, palaria pe burgundy care anunta voioasa toamna si pantofii de la Poema, clasici – pe negru, cu bareta in jurul gleznei.

IMG_4099copy

IMG_4050copy IMG_4052copy IMG_4055copy IMG_4057copy IMG_4086copy IMG_4092copy IMG_4103copy IMG_4089copy

 

 

 

Shirt/HERE,

Pants/Zara,

Heels/Poema,

Fedora Hat/HERE,

Sunglasses/HERE,

Bag/Expo #targuldegenti Iulius Mall Cluj

 

 

 

P.s. Nu uitati de cele 2 concursuri active : un iPad air sponsorizat de FashionDays si un set de lentile colorate de la Videt. 

**

Share This Story

Outfits, Pants

You May Also Like

18 Comments

 1. 1
 2. 3
 3. 4
 4. 5

  Ioana, mai erau gentute asemanatoare cu a ta? Eu nu sunt din Cluj si as vrea sa stiu daca se merita sa bat drumul. Multumeeesc! Esti superba!

 5. 8
 6. 9
 7. 11
 8. 13
 9. 15
 10. 17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>