Beauty Notes – neon nails

 

 

 

Ne e dor de vara, de mare, de soarele arzator din timpul zilei si mai ales de pielea bronzata, de culorile puternice si de jeansi scurti si cat mai decolorati. Dar din pacate, vara si zilele calduroase se lasa asteptate, ploaia nu se mai opreste la Cluj, pe cand diminetile si serile sunt de-a dreptul friguroase. Tocmai de aceea am ales sa port perioada aceasta culori neon pe unghii, pentru a-mi aduce vara mai aproape. Si pentru ca se armonizeaza atat de bine cu verdele crud din gradina din spatele casei. Si pentru ca este una dintre tendintele noului sezon si la Nail Art Studio by Lore au aparut toate minunatiile astea de culori noi care parca iti trag cu ochiul de fiecare data cand le treci pragul.

 

large

 

 

 

Eu am ales doua culori neon, un verde lamaie si portocaliu, folii de transfer argintii si un craniu tot pe argintiu. E nebunie cum sta craniul pe unghia mea de o saptamana si ceva. De cazut clar nu cade, sa vedem cum il dam jos (laughing). Si acum, pozele …

 

 

IMG_0134 IMG_0137 IMG_0193 IMG_0200 IMG_0201 IMG_0202

 

 

 

 

 

 

 

FLASH NEWS via NAIL ART STUDIO BY LORE

Nail Art Studio by Lore se muta intr-o locatie mai mare, mai spatioasa, in centrul Clujului, incepand cu sfarsitul lunii urmatoare. O locatie cu spatii separate, atat pentru noi, femeile, cat si pentru barbati & copii. In ziua deschiderii vei putea testa produsele & serviciile oferite de echipa Nail Art Studio by Lore.

Daca vrei sa vezi in exclusivitate noua locatie si sa testezi serviciile lor, sa bei un pahar de sampanie alaturi de noi, lasa-mi un comentariu la acest articol iar eu am sa revin cu invitatia pentru tine si prietenele tale.

Mai multe informatii si poze gasiti pe pagina lor de facebook aici.

Va las cu gandul la vara…. (pics via WeHeartIt).

 

 

 

large4 large2

 

 

Share This Story

Beauty

You May Also Like

13 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 5
  4. 7
  5. 8

    Imi plac foarte mult culoriile neon,insa nu am incercat pana acuma…. unghiile tale arat superb!!! As vrea sa vad si eu noua colectie si noul spatiu al salonului Nail Art Studio By Lore.

  6. 10
  7. 12
  8. 13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>