Idei de styling pentru femeia secolului XXI

*please use Google translate fot this articole! Tku!

 

 

Luna femeii aduce în casele noastre zâmbete curate, cadouri, flori primite cu atâta dragoste, îmbrățișări și cuvinte frumoase. Eu m-am gândit să vă aduc un nou proiect, pentru voi, femeile puternice din ziua de azi, femeia secolului XXI, femeia antreprenor. Am căutat patru femei care activează în domenii diferite: arhitectură, imobiliare, medicină și deputy manager și le-am pus față în față cu un fotograf și cu câteva idei noi de styling. Începem proiectul nostru cu Tecău Daniela-Maria – ea fiind și una dintre persoanele care au propus și susținut acest proiect ambițios. Tecău Daniela Maria este CEO și fondator la ARHI-GEDA S.R.L. Arhitectura.

 

 

“Îmi iubesc profesia de arhitect, o clădesc cu pasiune și devotament. Cred că arhitectura, ca orice alt business, necesită talent, abilități necesare, muncă și determinare. Consider că prin educația adecvată, arhitectura construiește aptitudini, consolidează cunoștințele și îmbunătățește personal. Femeia arhitect este femeia sensibilă la frumos, care caută frumosul în urbe, oameni, natură, vogă, experiențe și realizări. Conduita rezonează cu meseria practicată prin culoare, detalii curate, proporții, contraste și curaj.”

 

 

IMG_4670c IMG_4639

 

 

Continuarea articolului o gasiti in Revista Bulevard, click aici.

 

 

Mulțumim echipei Bulevard Studio pentru că a avut grijă ca frizura și make-up-ul să arate minunat, fotografului Emil Costrut care a susținut acest proiect și Răgaz pentru că ne-a primit, ca de fiecare dată, cu brațele deschise. Continuăm luna viitoare cu următoarea noastră tânără antreprenor.

 

 

O luna a femeii plină de iubire și răsfăț.

 

 

Eu am purtat :

IMG_4724copy IMG_4725c IMG_4734copy IMG_4737copy

 

 

Rochie/Dress/HERE,

Leather jacket/Zara,

Boots (similar)/HERE.

 

 

 

 

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>